Renault Taşıt Kredisi Kampanyasıyla Araba Sahibi Olma Hayalleri Gerçek Oluyor! 4000 TL Ödeme Kolaylığı

Renault, araba sahibi olmak isteyenlere müjde veriyor! 400 bin liralık kredi desteğiyle Renault taşıt kredisi kampanyası başladı. Otomobil piyasasındaki fiyat artışlarına rağmen hayaller gerçek oluyor. Detaylar için Renault bayilerine başvurun!

Otomobil piyasasındaki fiyat artışları dolar kuruna bağlı olarak artmaya devam ederken, sıfır kilometre araçlar ve ikinci el araç fiyatlarında yukarı yönlü bir hareketlenme yaşanıyor.

Fiyat Artışlarına Karşı Çözüm: Renault Kampanyası!

Piyasada yaşanan fiyat artışları, araç sahibi olma hayallerini sürekli olarak ertelemek zorunda kalan vatandaşları olumsuz etkiliyor. Özellikle 500 bin TL'nin altında sıfır araç bulunmaması, maddi açıdan vatandaşların zorlanmasına neden oluyor. Ancak Renault'dan müjdeli bir haber var!

Renault, Araç Kampanyasıyla Hayallerinizi Gerçekleştiriyor!

Fiyatlardaki yükselmeyle birlikte ikinci el araç piyasasında da hareketlenme yaşanırken, ilgi artışı fiyatları daha da yükseltti. Bu durumda araç sahibi olmak isteyenlerin en sık başvurduğu yöntem, araç kampanyalarını takip etmek oldu. Türkiye'nin geniş bir pazar payına sahip olan Renault, modelleriyle dikkat çekmeye devam ediyor ve yeni bir kampanyayla gündeme geliyor.

Renault Clio ve Renault Taliant Modellerine Özel Taşıt Kredisi Kampanyası!

Renault tarafından düzenlenen taşıt kredisi kampanyasıyla hayallerinize bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Kampanya, Renault Clio ve Renault Taliant modelleri için geçerli olacak. Detaylarına birlikte göz atalım.

Renault Taşıt Kredisi Kampanyası Detayları

  • Kampanya, Renault Clio ve Renault Taliant modelleri için geçerlidir.
  • Satış fiyatı maksimum 800 bin TL olan seçenekler için taşıt kredisi fırsatından yararlanabilirsiniz.
  • Kampanya kapsamında Renault, 4000 TL'ye kadar kredi desteği sunuyor.
  • Kredi tutarı, tercih edeceğiniz otomobilin fiyatına bağlı olarak belirlenecektir.
  • Müşterilere 36 ay vade imkanı sunulmaktadır.
  • Kredi kullanımında yüzde 3,45 oranında faiz avantajı sağlanmaktadır.
  • Renault Clio ya da Renault Taliant modellerinde, standart donanımın yanı sıra farklı donanım seçenekleriyle fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Artık araba sahibi olmak için uygun zaman! Renault'un taşıt kredisi kampanyasıyla hayallerinizi gerçekleştirin. Hem ekonomik hem de güvenilir araçlara sahip olmanın keyfini yaşayın. Daha fazla bilgi için Renault bayilerine başvurabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri