Renault sıfır araç piyasasını uçurdu! 20 bin TL'si olan otomobil sahibi olacak

Araç sahibi olmak isteyen müşterilere Renault müjdesi! Tüm detaylar haberimizde.

Renault piyasaya yeni bir soluk getiriyor! 20 bin TL birikiminiz varsa araç sahibi olabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

RENAULT ARAÇ KAMPANYASI

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar markaların düzenlediği kampanyaları yakından takip ediyor. Renault markası tarafından Bursa ilinde üretimi başlayacak olan Duster model için ön siparişler alınmaya başlandı. SUV kategorisinde yer alan 4.34 metre uzunluğa sahip araç 209 mm, 217 mm zemin yüksekliği ile arazide de rahatlıkla kullanılabiliyor. Bagaj hacmi 594 litre olan araç günlük kullanımda da rahatlık sağlıyor. 


Yeni Duster modelde iç mekan içinde 7 inç gösterge tablosu, 10.1 inç bilgi eğlence ekranı bulunuyor. Aynı zamanda elektronik park freni, kablosuz vites seçici özellikleri, kablosuz telefon şarjı, 2 tane Type C bağlantı noktası, kablosuz Apple Car Play, Android Auto destekleri de müşterilere sunuluyor. Ön siparişleri başlayan modelin teslimatlarının Temmuz Ağustos aralığında yapılması bekleniyor. Duster fiyatları resmi olarak açıklanmasa da 1 milyon 500 bin TL ile 1 milyon 700 bin TL aralığında olması bekleniyor. Duster modele sahip olmak istiyorsanız bayiler aracılığıyla ya da online olarak 20 bin TL depozito ödemesiyle ön sipariş verebilirsiniz. 

Ekonomi Haberleri