Renault, Sıfır Araba Almak İsteyenlere Özel: 90 Bin TL İndirim Fırsatı ve Son Tarih!

Renault, heyecan verici bir fırsatla karşınızda! Sıfır araç sahibi olmak isteyenler için muhteşem bir indirim duyurusu geldi. Siz de bu benzersiz fırsatı kaçırmayın, çünkü Renault'un indirimi sadece 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Araç markaları, Ağustos ayını birbirinden cazip kampanyalarla süslüyor. Renault da internet sitesi üzerinden yaptığı resmi açıklama ile sıfır araç almak isteyenlere harika bir teklif sunuyor. Bu özel kampanya, özellikle serbest meslek sahiplerine yönelik ve tam 90 Bin TL'ye varan indirim imkanı sağlıyor. Renault'un kampanya duyurusunda, detaylar da gözler önüne seriliyor.

Captur Modelinde Dev İndirim Fırsatı!

Renault'un muhteşem kampanyası kapsamında, 2023 Model Yılı Captur R.S. Line 1.3 Mild Hybrid EDC 155 bg otomobili satın almak isteyenlere özel indirim fırsatı sunuluyor. Bu özel indirim sadece kendi adına vergi levhasını ibraz eden müşteriler için geçerli. Captur'un farklı versiyonlarına göre indirim miktarı değişiklik gösterebiliyor.

Captur modelinin karma CO2 salımı 133-139 (g/km), birleşik yakıt tüketimi ise 5,9-6,2 (lt/100km) aralığında yer alıyor. Türkiye pazarında sunulan modellerde ekipman ve aksesuarlar versiyonlara bağlı olarak çeşitlilik gösterebilir. Kampanyadan yararlanmak için mutlaka vergi levhası ibraz edilmelidir. Bu fırsat stoklarla sınırlıdır ve 31 Ağustos 2023 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. Renault Mağazacılık ve İletişim Hizmetleri A.Ş. (MAİS), kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Daha fazla bilgi için yetkili satıcılarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Son Tarih 31 Ağustos 2023!

Eğer siz de sıfır araç sahibi olmanın hayalini kuruyorsanız, Renault'nun bu benzersiz kampanyasını kaçırmayın. 90 Bin TL'ye varan indirim fırsatıyla, hayalinizdeki araca daha kolay ve ekonomik bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ancak unutmayın, indirim fırsatı sadece 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Bu tarihi kaçırmamak için acele edin!

Ekonomi Haberleri