Renault o modelinde gemileri yaktı! Tamı tamına 200 bin TL birden fiyat kırdı

200.000 TL indirim artı aylık 16.000 777 TL taksit ödeme seçeneği. Renault Megane Sedan modeli tabuları yıkmaya karar verdi.

Renault Megane Sedan modelinin Temmuz 2024 kampanyası yeni tasarımı, teknolojik yenilikleri ve cazip ödeme seçenekleri ile tüm dikkatleri üzerine topladığı görüldü. Otomotiv sektörünün lider firmalarından Renault, Temmuz 2024 Megane sedan modeline yönelik yeni bir kampanya başlattı. Megane Sedan, yenilenmiş bir ön tasarım, C şekilli aydınlatma imzası, krom detaylar, yeni jant seçenekleri ve elektrikli açılabilen panoramik cam tavanın yanı sıra ileri teknolojiye de sahip.

"Bağımlılık yaratan teknolojiyle donatılmış"

Renault Megane Sedan modeli Apple CarPlay uyumlu 9,3 inçlik EASY LINK multimedya ekranıyla sürücü ve yolcuların ihtiyaçlarını karşılıyor. Ayrıca MULTI-SENSE sistemi sistemiyle sürücü dört farklı sürüş modunun arasında seçim de yapailiyor. Eco modu yakıt tüketimi ile CO2 emisyonlarını düzenlerken Sport modu dinamik sürüş sunar. Konfor modu sorunsuz bir sürüş deneyimi sağlarken My Sense modu sürücünün tercihlerine göre de yararlnabiliyor. Bu özellikleri sayesinde Renault Megane sürüş deneyimini tamamiyle kişiselleştirilebilir duruma getiriyor.

"Ortam aydınlatması fark yaratır"


Sekiz farklı aydınlatma seçeneğiyle Renault Megane Sedan, sürücüye ve yolculara hem konforlu hem de şık bir iç mekan sunuyor. Bu özellik, aracın lüks görünümünü geliştirirken aynı zamanda farklı sürüş modlarıyla birleşerek kullanıcıların ideal aydınlatmayı seçmesine olanak tanıyor.

"Megane'a 200 bin TL kredi ve 16 bin 888 TL taksit imkanı"

Renault Finans'tan temmuz ayına özel kampanyalı kredi kullanmanız durumunda 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz avantajıyla aylık 16.000 888 TL ödeme seçeneği sunulacak. Bu cazip teklif Megane Sedan'ın tüm versiyonları için geçerlidir ve depozito gerektirir. Bu promosyon bireysel müşteriler içindir ve perakende alışverişlerde geçerlidir.

"Çeşitli versiyonlar ve donanım seçenekleri"

Renault Megane, Sedan, Joy, Touch, Ocon olmak kaydıyla üç farklı versiyon ile satışa sunuluyor. Joy versiyonu LED gündüz farlarının, tek dokunuş ile ön ve arka elektrikli camların, 1/3-2/3 arka koltuk arkası katlama işlevi ve hız sabitleyici gibi özelliklerle birlikte geldiği söyleniyor. u donanım Joy versiyonunu çekici hale getirirken diğer versiyonlar ise daha fazla teknik özellik ve konfor sunmaktadır

Renk ile Jant Seçenekleri

Megane Sedan, Arsenik Gri, Opak Beyaz, Yoğun Kırmızı, Yıldız Siyah, Titanyum Gri ve Kozmo Mavi olmak kaydıyla 6 farklı farklı renk seçeneği ile alıcılarını bekliyor. Ayrıca araçta 16 inç çelik jant kapağı, 16 inç alüminyum alaşımlı jant, 17 inç alüminyum alaşımlı jant ya da 8 inç alüminyum alaşımlı jant seçeneklerinin bulunduğu söyleniyor. Bu çeşitlilik ise, alıcıların hem zevklerine hem de ihtiyaçlarına en uygun olan aracı seçmesine olanak tanır.

Renault Megane Sedan Temmuz 2024 güncel fiyat listesi


Renault, Megane sedan modelinin çeşitli versiyonlarına yönelik Temmuz 2024 güncel fiyat listesini açıkladı. Detaylar şöyle;

Touch 1.3 TCe EDC 140 bg: 1 milyon 476 bin TL

Touch 1.5 Blue dCi EDC 115 bg: 1 milyon 630 bin 900 TL

Icon 1.3 TCe EDC 140 bg: 1 milyon 577 bin 900 TL

Icon 1.5 Blue dCi EDC 115 bg: 1 milyon 731 bin TL

Megane sedanın sunduğu ileri teknoloji, konfor ile güvenlik özellikleri göz önüne alındığında bu fiyatlar oldukça rekabetçi.

Renault, Megane sedan modelinin yenilikçi ve cazip kampanyasıyla otomobil tutkunlarının dikkatini çekmeye devam ederken emmuz 2024 kampanyası hem finansal avantajları hem de teknolojik yenilikleri bir arada sunarak alıcılara büyük fırsatlar sunuyor. Megane Sedan, farklı tasarım, renk ve jant seçenekleriyle her zevke hitap etmekte. Bu fırsatı kaçırmayın, Renault bayimizi ziyaret edin ve hayalinizdeki araca sahip olun.

Renault Megane Sedan kampanyası Temmuz 2024 avantajları neler?

emmuz 2024 kampanyası kapsamında Renault Finans'tan 200.000 TL kredi, 12 ay vadeli ve aylık 16.000 888 TL taksit imkanı %0 faizle sunuluyor.

Renault Megane Sedan hangi yenilikleri içeriyor?


Renault Megane Sedan modeli Apple CarPlay özellikli EASY LINK 9,3 inç multimedya ekranı, MULTI-SENSE sistemi ve teknolojik yeniliklerle donatılmış 8 farklı aydınlatma ambiyansı seçeneği gibi birçok özelliğe sahip.

Renault Megane Sedan'da hangi sürüş modları mevcut?

Renault Megane Sedan'da dört farklı sürüş modu bulunuyor: Eco Modu, Spor Modu, Konfor Modu ve My Sense Modu.

Renault Megane Sedan için hangi renk seçenekleri mevcut?

Renault Megane Sedan altı renk seçeneğiyle sunuluyor: Arsenik Gri, Opak Beyaz, Yoğun Kırmızı, Yıldız Siyah, Titanyum Gri ve Cosmo Mavi. 

Ekonomi Haberleri