Renault çok satan modelinde fiyat düşürdü! Herkes bu anı bekliyordu

Renault, Türkiye'de popüler modelleri için yeni yıl başında tüketiciler özel hazırlanan fırsatlarla dolu bir kampanya başlattı. Ocak ayı kampanyasıyla sunulan avantajlar otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeye başladı.

Otomobil devi Renault, Türkiye otomobil sektöründeki durgunluğun aşılması ve vatandaşların yeni yılın başlarında 2024 model sıfır kilometre otomobil sahibi olabilmesi amacıyla Ocak ayından itibaren geçerli olmak üzere özel bir kampanya başlattığını bildirdi. Pazar araştırmalarına dayalı kampanyanın otomotiv sektörüne farklı dinamikler kazandırmayı hedeflediği söyleniyor.


Renault, Türkiye'nin en popüler modeli Clio için Ocak ayı sonuna kadar bir kampanya hazırladı. Otomobil piyasasını alt üst eden bu kampanya ise 2024 model araba sahibi olmak isteyenlere yönelik büyük bir fırsat. Bu kampanya, 2024 yılında üretilecek sıfır kilometre CLIO modeline sahip olmak isteyen vatandaşlar arasında büyük ilgi gördü.

Renault'nun geniş çaplı kampanyası kapsamında 2024 model CLIO sahibi olmak isteyenlere 1,99 faiz oranıyla 12 ay vadeli 200 bin TL kredi desteği verilecek.

Ekonomi Haberleri