QNB Finansbank kredi kapılarını açtı! Bu şartı sağlayana 100.000 TL acil kredi var

Nakit ihtiyacı olanlara QNB Finansbank müjdesi geldi! 100 bin TL kredi kampanyası başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Bankaların kredi kampanyalarını araştırıyorsanız bu haber tam size göre! QNB Finansbank 100 bin TL kredi kampanyasını başlattı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

100 BİN TL KREDİ KAMPANYASI

Son dönemlerde vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. QNB Finansbank müşterilerine 100 bin TL'ye varan kredi ödemesi yapacağının müjdesini verdi. Bankanın kredi kampanyasına başvuru yapmak için 18 yaşının tamamlanması ve bankada hesap olması şartları aranıyor. Başvurular dijital kanallar aracılığıyla ve kısa mesaj yoluyla yapılabiliyor. 


Banka kredi başvurularını dakikalar içinde sonuçlandırarak müşterisine bildiriyor. Başvurusu onaylanan müşteriler ödemelerini aynı gün içinde alabiliyor. Kısa mesaj yoluyla başvuru yapacak müşteriler 5030 numarasına kimlik numarasını yazıp gönderdikten sonra başvurularını yapabiliyor. Başvuru yapacak müşterilerin kredi notunun 1400 ve üstü olması gerekiyor. 100 bin TL'ye kadar olan kredilerde 24 ay, 50 bin TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vade seçenekleri sunuluyor. Bankanın dijital kanalları aracılığıyla kredi kampanyasına kolaylıkla başvuru yapılabiliyor ve başvurusu onaylanan müşteriler ödemelerini aynı gün içinde hesaplarından çekebiliyor. 

Ekonomi Haberleri