PTT'den emekliye büyük kıyak! Kimliğiyle gelene 3600 TL ödeme kesinleşti

Emekli vatandaşlara maddi destekler sürüyor! Kimliğiyle gidene 3 bin 600 TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Emekli vatandaşların maddi ihtiyaçlarını karşılaması için PTT büyük kampanyasını başlattı! 3 bin 600 TL ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

PTT EMEKLİLERE 3 BİN 600 TL ÖDEME YAPACAK

PTT resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamalara göre emekli vatandaşlara promosyon kampanyası başlatıldı. Kampanyadan faydalanmak için emekli maaşının PTT üstünden alınması gerekiyor. Aynı zamanda emekli maaşını PTT'ye taşıyan müşterilerin 3 sene PTT'de kalma taahhüdü vermesi gerekiyor. Emekli maaşını taşıyan emekli vatandaşlar 3 bin 600 TL promosyon ödemesi alacak. 


Emekli vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılaması için düzenlenen kampanya kapsamında gerekli olan tüm şart ve detaylar PTT resmi internet sitesi üzerinden emeklilerle paylaşılıyor. Emekli vatandaşlar bankaların emekli maaş promosyon kampanyalarını yakından araştırırken PTT tarafından yapılan promosyon kampanyası epey ilgi görüyor. Promosyon kampanyası ile ilgili detaylı bilgi almak için PTT şubelerini ziyaret edebilir ve yalnızca kimlik kartınızla emekli maaşınızı taşıma işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. 

Ekonomi Haberleri