PTT annelere 3.700 TL dağıtıyor! Çalışan çalışmayan farkı yok!

PTT annelere 3 bin 700 TL ödeme yapacak! Tüm detaylar haberimizde.

Annelerin yüzünü güldürecek haber! 3 bin 700 TL ödemeler için başvurular açıldı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ANNELERE 3 BİN 700 TL DESTEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan ödemeler PTT aracılığıyla hak sahiplerinin hesaplarına yatıyor. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden online olarak yapılabiliyor. Başvuru yapmak için ilk olarak e-Devlet sistemin ekimlik numarası ve şifresiyle giriş yapmanız gerekiyor. Arama kısmına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti yazdıktan sonra açılan başvuru formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurmanız gerekiyor. 


Başvurusu olumlu değerlendirilen vatandaşlar ödemelerini PTT aracılığıyla ya da başvuru sırasında ibraz ettikleri banka hesabından düzenli olarak çekebilecekler. Başvuru yapmak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, 18 yaşın doldurulmuş olması, muhtaçlık şartlarının taşınması ve çalışılmıyor olması gerekiyor. Çalışmayan ve şartları yerine getiren anneler 3 bin 700 TL ödemelerden faydalanabilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal destek ödemeleriyle ilgili detaylı bilgilere resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Ekonomi Haberleri