Promosyonlarda cep dolduran güncelleme! Banka 54.000 TL promosyona onay mührünü bastı!

Temmuz ayı boyunca yapılması planlanan promosyon anlaşmalarına ilişkin araştırmaların Ağustos ayının ilk gününden itibaren devam ettiği görülüyor. Yapılan araştırmalar sonucunda bir bankanın 54.000 TL promosyona onay mührünü bastığı öğrenildi.

1 Ağustos'tan bu yana bankalarda emekli maaşı promosyonlarına yönelik mevcut rakamlar üzerine bir araştırma yürütülüyor. Bankalar ayrıca resmi internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında ay sonuna kadar sürecek olan kampanyalar hakkında bilgi veriyor.

Ağustos ayınnın sonuna kadar geçerli olması beklenen emeklilik promosyonlarının yanı sıra geçtiğimiz ay açıklanan maaş promosyonları da ilgi çekenler arasında yer alıyor. Bu kapsamda kuruluşlar, belediyeler, şirketler, üniversiteler ve bankalar arasında maaş promosyonlarının yükseltilmesine yönelik görüşmeler yapılıyor ve anlaşmaya varıldığında kamuoyuna duyuruluyor.

O Bankadan 54.000 TL Promosyon Ödemesi

Ağustos ayında çalışanlara yönelik maaş artışlarına ilişkin gelişmeler de sorgulanıyor. Bankalarla yapılan promosyon anlaşmalarının Ağustos ayının sonuna kadar kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Diüer taraftan, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün geçtiğimiz günlerde bir promosyon anlaşması yaptığı öğrenildi. Kişi başı 54.000 TL'lik promosyon ödemesinin detayları ise sosyal medya hesabından yayınlanan duyuruda aktarıldı. Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açıklaması şu şekilde:


“Yönetim Kurulumuza bağlı yönetici, öğretmenler ve diğer personelin maaşlarına ilişkin promosyon ödemelerine ilişkin ihale, Yönetim Kurulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. İş Bankası Vezirköprü şubesi 3 yıl süreyle kişi başı (nakit) 54.000 TL ile en yüksek teşviki sunmuştur. Yönetim Kurulumuz ile ilgili banka arasında söz konusu tutar üzerinden protokol (sözleşme) yapılacaktır. İlgili belgeleri imzaladıktan sonra Genel Müdürlüğümüzün internet sitesinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. İhalenin sonuçlarının eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor, başvuru sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

Maaş promosyonu Ağustos 2024

Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yayınladığı duyuruyla 54 bin TL'lik maaş artışına ilişkin bilgi verirken, ağustos ayındaki maaş artışına ilişkin gelişmeler de yakından takip edildi. Bu durumda, çalışanlara verilecek maaş zammının ağustos ayının son gününe kadar belirlenmesi için banka ile yapılan görüşmeler sonrasında anlaşmaya varıldığında kamuoyuna açıklanacak.

Ekonomi Haberleri