Promosyon ödemeleri vites artırdı! 5 banka az önce duyurdu: 18.000 TL'ye dayandı!

Emeklilik zamlarıyla birlikte gözler banka promosyonlarında. Peki bankalar promosyonları artırmadı mı? Bankalardaki güncel promosyonlar neler? En yüksek bankacılık promosyonu hangi bankada? İşte tüm bu soruların yanıtları..

Muhasebeci ve ekonomist Muhammet Bayram, Son dönemde maaşlara yapılan zamlarla birlikte ödenen tutarlar hakkında yaptığı değerlendirmesinde, "Sıradan emeklilerin ve en düşük emekli aylığı alanların maaşları arttı" dedi. Özel bankaların artışa göre ayarlama yaptığını belirten Bayram, “Daha önce maaş artış döneminde promosyon güncellemeleri yapılıyordu. Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla kamu bankaları promosyonları 8 bin TL'den 12 bin TL'ye çıkardı. Ayrıca özel bankalara promosyonları artırma çağrısında bulundu" diye konuştu.

Devlet bankasının zam yapmadığını vurgulayan Muhammet Bayram, “İnsanlar bankaya giderek pazarlık yaparak promosyonları artırabilirler. Şu anda özel bankalar 18 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor" dedi. Bayram'ın açıklaması şöyle:


 "Özel bankalarda promosyon ödemeleri artabilir. Emekliler burada pazarlık yapabilir. Şu anda yeni bir kampanya yok.

Burada emeklilerin kullandığı diğer bankacılık ürünlerine de bakmamız gerekiyor. Emeklinin bankayı aktif olarak kullanması halinde diğer ürünlere yönelik promosyon anlaşmaları da yapabilmektedir.

'Ben sizin kredi kartı müşterinizim, sizden borç aldım' diye bir sözleşme yapabilirsiniz. Bunu yaparlarsa krediyi veya diğer ürünü başka bir bankaya devrederek ve promosyon tutarını tavana kadar artırarak pazarlık yapabilirler.”

Ekonomi Haberleri