Promosyon alanlar dikkat! Promosyonlarda yeni dönem başladı

Milyonlarca emekli her gün bankaların yapmış olduğu promosyon kampanyalarını takip ediyorlar ve kampanya miktarına göre banka değiştiriyorlar Ancak uzmanlar emeklileri banka seçerken çok dikkatli olmaları konusunda uyarıyorlar. İşte detaylar…

Emekli vatandaşlar banka promosyonlarını takip edip, promosyon ücretini hangi banka daha yüksek veriyorsa o bankaya transfer olmak için adım atıyor. Fakat bu bazan imkânsız olabiliyor. Bu yüzden uzmanlar emeklileri bu konuda uyarıyorlar. Detaylar haberimizde…


BANKADAN PROMOSYON ALANLAR DİKKAT! 10 BANKADAN GECE YARISI FLAŞ UYARI GELDİ

Milyonlarca emekli bir reklam kampanyasıyla uyarıldı. Emeklilik tasarruflarının ek ödeme seçenekleri vardır. Bankalar arasındaki rekabet sayılarını daha da artırdı. Bankalardan gelen desteğin düzeyi emeklilerin odak noktasıdır. Ancak müşterileri çekmek için bankalar emeklilik planlama kampanyalarını artırıyor. 20 bin TL'lik emeklilik desteği dikkat çekiyor. Bu arada uzmanlar emeklileri banka seçerken uyarıyor.

Halen devam eden emeklilik planlama kampanyalarının bir listesi yayınlandı. Banka finansmanı 20.000TL bazlıdır. Emekliler en yüksek desteği hangi bankanın sunduğunu merak ediyor. Bu arada uzmanlar banka seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

11 BANKADAN EMEKLİ PROMOSYONU

Kamu bankaları için asgari emeklilik desteği tutarının 8.000-12.000 TL olarak belirlenmesi nedeniyle özel bankalar da önlem alarak kampanyalarını güncelledi. Bankanın reklam kampanyası mayıs ayında yenilendi. 11 bankanın emeklilik rezervleri tartışmalara neden oldu.

UZMAN İSİMLERDEN BANKA PROMOSYONU UYARISI!

Bildiğiniz şubeleri olan, erişimi kolay ve bol miktarda ATM'si olan bir banka seçin. Bankanızın açıklanan promosyon tutarını hangi şartlar altında ödeyeceğini kontrol edin.

Bankalar emeklilik tasarruf müşterilerine düşük faizli krediler sunmaktadır. Ancak bu desteklerle kredi kullananlar, daha yüksek destek almak için banka değiştirmek istediklerinde zorluklarla karşılaşabiliyor. Bu durumda bankanıza nasıl ilerleyeceğinizi sorabilirsiniz. Düşündüğünüz bankalar hakkında, banka havaleleri ve kredi kartı ücretlerini nasıl ele aldıkları da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinin. Ücretli ve ücretsiz uygulamaları araştırın.

Ekonomi Haberleri