Petrol Ofisi’nden Bonus Kartlılara Muhteşem Fırsat! İşte Tüm Detaylar…

Petrol ofisi artan akaryakıt fiyatlarından sonra yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Akaryakıt harcamalarını daha ucuza getirmek isteyenlere petrol ofisinden kaçırılmayacak bir fırsat sunuldu. İşte tüm detaylar…

Akaryakıt Tasarrufu Kampanyası: Petrol Ofisi İle Daha Uygun Yakıt Alımı

Petrol Ofisi'nin Yeni Kampanyası

Petrol Ofisi, artan akaryakıt fiyatlarından sonra müşterilerine ve Bonus kart sahiplerine özel yeni bir kampanya başlattı. Vatandaşların cebini oldukça zorlayan yükselen akaryakıt fiyatlarına karşı, Petrol Ofisi bu kampanya ile daha ekonomik akaryakıt temini fırsatını sunuyor. Kampanyanın tüm detaylarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu. İşte bu avantajlı kampanyanın detayları...

Bonus Kartlılara Müjde!

Bonus kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. 1 Ekim tarihinde başlayan kampanya, 15 Kasım tarihine kadar devam edecek. Araç sahipleri, BONUS üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında, ayrı günlerde ve tek seferde 4 kez 500 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcaması yaptıklarında, SMS ile katılanlara 130 TL, BonusFlaş uygulaması üzerinden katılanlara ise 140 TL bonus verilecek. Ayrıca, BonusFlaş uygulaması üzerinden Garanti POS uygulamalarında mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılan ilk 500 TL ve üzeri alışverişlerde ekstra 10 TL bonus kazanabileceksiniz. Toplamda 150 TL'ye varan Bonus sizleri bekliyor.

Kampanya Şartları

  • Kampanya, 1 Ekim 2023 – 15 Kasım 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir.
  • Kampanyaya BonusFlaş uygulaması aracılığıyla katılan kart sahipleri 140 TL bonus kazanacaktır.
  • Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 500 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir. Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 500 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir.
  • Kampanya müşteri bazındadır. SMS ile katılanlar en fazla 130 TL bonus/indirim, BonusFlaş ile katılanlar en fazla 140 TL bonus kazanabilir.
  • BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılan ilk 500 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde ekstra 10 TL bonus verilecektir.

Bu kampanya ile Petrol Ofisi, müşterilerine daha ekonomik akaryakıt temini fırsatı sunuyor. Hem Bonus kart sahipleri hem de diğer müşteriler, bu avantajlı kampanyadan yararlanarak tasarruf edebilirler. Unutmayın, kampanya 15 Kasım tarihine kadar geçerli!

Ekonomi Haberleri