Pegasus bedavaya yurt dışına gönderiyor! Sadece 2 gün bu fiyata uçak bileti satılacak

Pegasus, 9 euroya yurtdışı biletleri satıyor! İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin öncü havayolu şirketlerinden Pegasus, seyahat tutkunlarına müjdeli bir haberle geldi. 22-23 Şubat 2024 tarihlerinde alınan yurt dışı biletleri için geçerli olan kampanya, 11 Mart - 1 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek seyahatlerde geçerli olacak.

Bu özel kampanya kapsamında, yurt dışına seyahat etmek isteyen yolcular, sadece 9 Euro+vergilerden başlayan fiyatlarla uçma fırsatı bulacaklar. Ayrıca, ek kabin bagajı hakkı da 5 Euro karşılığında satın alınabilecek, bu da seyahat deneyimini daha konforlu hale getirecek.

Toplamda 75 bin koltukta geçerli olan kampanya, birbirinden cazip destinasyonları içeriyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Amsterdam, Atina, Bakü gibi şehirlere kadar geniş bir yelpazede uygulanacak kampanya, seyahat severlere ekonomik bir seyahat imkanı sunuyor.


Kampanyanın kapsadığı hatlar arasında popüler destinasyonlar da bulunuyor. İstanbul Sabiha Gökçen - Paris, Antalya - Londra, İzmir - Frankfurt gibi rotalarda da uygun fiyatlarla seyahat etmek mümkün olacak.

Seyahat etmeyi planlayanların bu avantajlı kampanyadan yararlanabilmeleri için biletlerini 22-23 Şubat tarihleri arasında almaları gerekiyor. Pegasus'un bu özel kampanyası, seyahat tutkunlarını düşük maliyetli ve keyifli bir yolculuğa davet ediyor. Uygun fiyatlarla keşfe çıkmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat!

Ekonomi Haberleri