Paraya sıkışanları feraha çıkaran kredi! Ziraat Bankası şartsız şurtsuz ertelemeli kredi dağıtacak

Ziraat Bankasından görülmemiş kredi imkanı ... Detaylar haberimizde

ZİRAAT BANKASINDAN GÖRÜLMEMİŞ KAMPANYA!

Enflasyonun iyice kendisini hissettirmesi ile birlikte vatandaşlar da nakit ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekiyor. Enflasyona karşı Ziraat Bankası da müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına yönelik olarak acil paraya sıkışan müşterilerine özel kampanya hazırladı. İşte o kampanyanın detayları….


Ziraat Bankası acil nakit para sıkıntısında olan ve giderlerini karşılamakta zorlanan müşterileri için özel bir yıl sonu kampanyası hazırladığını duyurdu. Ziraat Bankası bu sayede 18 yaşını dolduran tüm müşterilerine ertelemeli olarak kredi vereceğini duyurdu.

BAŞVURU SÜRECİ

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar Ziraat mobil uygulaması üzerinden giriş yaparak beklemeden kolayca kredi başvurusu yapabilecekler. Başvuranların başvurularının olumlu sonuçlanması halinde ise müşteriler ihtiyaçlarına göre belirlenen kredi tutarına 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde sahip olmuş olacak. Bu kampanya dahilinde müşteriler düşük faiz oranıyla hem de 3 ay ertelemeli olarak bu kredi kampanyasından yararlanmış olacaklar. Kredi alacak müşterilerin kredi faiz oranları ise kişilerin kendi kredi notuna göre belirleniyor. Bu saye de de müşteriler kendi kredi notu doğrultusunda düşük faizli krediden yararlanmış oluyorlar. Kredi fazilerinin son dönemde oldukça yükseldiği baz alınırsa Ziraat Banası bu kampanya ile müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsatta sunmuş oluyor. Bu kampanyadan ise 18 yaşını dolduran herkes yararlanabilecek. Ziraat mobil uygulaması üzerinden başvurusunu tamamlayan müşteriler kredi notu dahilinde uygun faiz seçenekleri ve 3 ay ertelemeli krediden yararlanabilecekler. Konu ile ilgili olarak daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar bankalarla iletişime geçerek de kampanyadan yararlanabilirler.

Ekonomi Haberleri