Paraya sıkışanlar hemen başvursun! O banka 3 ay ertelemeli 30 bin TL kredi verecek

Paraya sıkışanlar için TEB'in ilaç niteliğinde bir kampanyası var. Zamlar peşi sıra gelirken TEB'in kredi fırsatı sizi çok mutlu edecek!

TEB bankası, ihtiyaç kredisi kampanyalarına devam ederek nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bankaların son dönemde artan faiz oranları ve vade kısıtlamalarıyla gündemde yer alması, ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşları endişelendirirken, TEB bankası yeni bir kredi fırsatı sunuyor.

TEB bankasının yayımladığı son kampanya ile ihtiyaç kredisi alanında yeni bir fırsat ortaya çıkıyor. Kampanya kapsamında 50.000 TL'ye kadar olan krediler için 36 aylık taksit seçeneği sunuluyor. Ayrıca, TEB ya da CEPTETEB müşterisi olmayanlara, hoş geldin kapsamında daha düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sağlanacağı duyuruldu.


TEB bankası, son ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilerine yeni bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında alınacak kredi için %1,99 faiz oranı uygulanacak. Banka ayrıca kredi ödeme planlarında 3 ay ertelemeyi de mümkün kılacak. Bu sayede, aylık taksitlerin düşük olmasıyla kredi ödemeleri kolaylıkla gerçekleştirilebilecek.

30.000 TL'lik ihtiyaç kredisi için TEB bankasına başvuran bireyler, 3 yıllık ödeme dönemi boyunca toplamda 15.759 TL faiz ödeyecekler. Bu faiz miktarı, yıllık ortalama 5.000 TL olarak ödemelere yansıyacaktır. Ayrıca, kredi için bir defalık tahsis ücreti olarak 150 TL talep edilecektir. TEB ihtiyaç kredisinde uygulanan %1,99 faiz oranıyla birlikte genel olarak masraflar ve ödemeler aşağıdaki şekildedir:


Faiz Oranı: %1,99

Toplam Faiz: 15.759,09 TL

Aylık Taksit: 1.271,08 TL

Toplam Ödeme: 45.908,88 TL

Yıllık Maliyet Oranı: %34,80

Tahsis Ücreti: 150,00 TL olarak belirlenmiştir.

Ekonomi Haberleri