Parasını ona yatıranlar kahrolacak! Bir anda tepetaklak olabilir

Başarılı ekonomist Atilla Yeşilada tarafından dolar yatırımcısına uyarı niteliğinde bir haber geldi.

Yeşilada, Türkiye’de doların durumu ve olası senaryolar üzerine çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Özellikle de Merkez Bankasının doları tutması durumunda ekonomide ne gibi değişiklikler olacağına değindi. Aynı zamanda dolar kuru eğer direnç seviyesini kırarsa ani bir düşüş yaşayabilir. Hatta 20 TL'ye kadar düşebilir. 

Dolar 39 TL Mi Olacak? 

Yeşilada’nın dikkat çektiği bir diğer nokta ise, dolar kurunun yıl sonuna doğru 29 TL’ye kadar yükselmesi ve belirli bir tarihte 39 TL olacağı yönündeki tahminleri oldu. Bu tür tahminler, yatırımcıların karar verme süreçlerinde önemli bir rol oynayabilir.


Atilla Yeşilada tarafından yapıla açıklamalar ile döviz piyasasının volatilitesi ve Türkiye ekonomisi üzerindeki etkileri hakkında yapılan analizler ve özellikle de dövizle işlem yapanlar için değerli bilgiler sunuldu. 

Atilla Yeşilada’nın ekonomik tahminleri genellikle Türkiye ve dünya ekonomisi üzerine yoğunlaşmaktadır. İşte bazı önemli tahminler:

Yeşilada, Inveo Portföy Youtube kanalında yaptığı bir konuşmada Amerika'da ekonomik veriler ile FED'in ortaya attığı görüşlerin zıtlıklarıyla ilgili piyasaların akışının olmaması gündeme getirdi.

Yeşilada’nın tahminleri, ekonomik gelişmeleri ve piyasa trendlerini anlamak için değerli bir kaynak olabilir. Ancak, bu tahminlerin her zaman belirsizlik içerdiğini ve yatırım kararları alırken dikkatli olunması gerektiğini unutmamak önemlidir.

Ekonomi Haberleri