Özel bankalardan kefilsiz belgesiz kredi kampanyası! 15 bin TL'ye kadar şipşak verilecek

Nakit sıkıntısı olanlara müjde! Şartsız 15 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Nakit sıkıntısı olanlara ilaç gibi kampanya haberi geldi! 15 bin TL ödeme yapılıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ŞARTSIZ 15 BİN TL ÖDEME

Son dönemlerde nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Akbank ve Denizbank müşterilerinin yüzünü güldürecek kampanya haberini paylaştı! İki banka 15 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi ödemesi yapacak. Akbank üzerinden başvuru yapacak müşterilerin 4425 numarasına KREDİ yazıp bir boşluk bırakıp kimlik numaralarını kısa mesaj olarak göndermeleri gerekiyor. 


Denizbank üzerinden başvuru yapacak müşterilere ise dijital bankacılık uygulamalarını kullanarak başvurularını oluşturabilecek. 15 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi ödemeleri 36 ay vade süresiyle verilecek. İki bankanın kredi kampanyasına başvuru yapmak için şubeye gitmeden kolaylıkla başvuru imkanı sunuluyor. Aynı zamanda iki banka müşterilerinden kredi kampanyası için gelir belgesi talep etmiyor. Bankaların kredi kampanyasından Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasına sahip bütün müşteriler faydalanabiliyor! 

Ekonomi Haberleri