Otomobil devi Türkiye ile bağlarını kopardı! Artık araç satmayacak: Nedeni açıklandı

Mazda'dan son dakika açıklaması. Şirket artık Türkiye'de yeni otomobil satışı yapmayacağını duyurdu.

Mazda son dakika açıklamasında, Türkiye yollarında nadir görülen otomobillerden biri olan Mazda'nın eskiden daha iyi satıldığını ancak son zamanlarda popülerliğinin azaldığını söyledi. Mazda'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Mazda'nın Türkiye'deki satış ağının ortadan kaldırılacağı ve satış ağının süresiz olarak askıya alınacağı belirtiliyor.

"Sıkça Sorulan Sorular" bölümüne "Türkiye'de Mazda aracı satın alabilir miyim?" eklendi. Sorunun cevabı şuydu:

"Mazda Motor Türkiye, Mazda'nın Türkiye'deki satış ağını süresiz olarak askıya alma kararı aldı. Türkiye'deki mevcut Mazda müşterilerine hizmetlerin devamını sağlamak için satış sonrası hizmet ve yedek parça tedariği sağlamaya devam edeceğiz.”


Mazda, Türkiye'den çekilme yönünde bir karara aldı. Yeni Mazda otomobilleri artık ülkemizde satılmayacak. Bu belirsiz kararın sebebi henüz bilinmiyor. Mazda'nın önümüzdeki birkaç yıl içinde tekrar satmaya başlayıp başlamayacağı belli değil.

Türkiye'deki Mazda sahiplerine yönelik resmi hizmetlerin devam edeceği açıklandı. Aracınıza bakım ve onarım hizmeti almak için size en yakın yetkili servisi Mazda'nın web sitesinden bulun.

Ekonomi Haberleri