Otobüs bileti harcamalarına 250 TL indirim var! Bunu yapanlar indirimli seyahat edecek

Otobüs firmaları haziran ayında otobüs bileti satın alırken geçerli indirim ve promosyonlar hakkında da bilgi vermeye başladılar.

Yaz tatiline giren millet, şehirlerarası otobüs yolculuğu yaparken firmaların güncel fırsatlarını araştırıyorlar. Firmalar da bu çerçevede resmi internet sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında güncel promosyonlar hakkında bilgi veriyor. Obilet daha önce de 3 Mart'ta başlayıp 30 Haziran'a kadar sürecek bir kampanyanın duyurusunu yapmıştı. Söz konusu fırsat kapsamında 250 TL değerinde indirim kodu kazanabilirsiniz ancak fırsattan kimlerin faydalanabileceği ve promosyonun detayları belli oldu.

Obilet Otel Rezervasyonlarına 250 İndirim Kodu Şansı

Obilet'ten yapılan açıklamaya göre, Obilet'ten otobüs bileti satın alanlar, 30 Haziran'a kadar geçerli fırsat kapsamında otel rezervasyonlarında 250 TL'lik özel indirim koduna sahip olabilecek. Kampanyadan sadece Obilet üyeliği olan kullanıcılar yararlanabilir, ancak Obilet üyeliği olmayan kullanıcıların öncelikle App Market'ten indirdikleri Obilet mobil uygulamasından üyelik kaydı yaparak bu fırsattan yararlanabilirler.

250 TL'lik indirim kodu 1000 TL ve üzerinde seçili otel rezervasyonlarında geçerlidir ancak her kullanıcı kampanyadan ve koddan sadece bir kez yararlanabilir ve kampanya devredilemez.


Bankalardan Otobüs Bileti Kampanyaları

Obilet, otel rezervasyonlarında 250 TL indirim kodunu kullanarak otobüs bileti satın alanlara sunulan fırsatların detaylarını resmi internet sitesinde paylaştı ancak bankanın sunduğu güncel fırsatlar da yakından takip ediliyor. Bankalar, geçtiğimiz aylarda olduğu şekilde haziran ayında da vatandaşların belirli tarihlerin arasında otobüs ve uçak bileti satın almasına destek olmak amacıyla çeşitli seçenekler sunuyor. Hedef kampanyaya ulaşmak ve daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız lütfen her bankanın resmi internet sitesindeki kampanya sayfasını ziyaret edin.

Bankalar, Haziran ayı sonuna kadar yeni seçeneğin uygulamaya konmasına ilişkin bir açıklama yayınlamayı planlıyor.

Şehiriçi Toplu Taşımaya Zam Geliyor mu?

Şehirlerarası otobüs bileti satın alma seçeneği gündemdeyken, toplu taşıma ücretlerinde yapılan değişiklikler de gündemde. Haziran ayında ülke genelindeki çeşitli yerel yönetimler, toplu taşıma ücretlerinde değişiklik yapma kararı almaları halinde güncel toplu taşıma ücretlerini resmi internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında duyuracak. Bu durumda toplu taşıma ücretlerinde bir değişiklik olup olmayacağı merak konusu ancak haziran ayında kararlar alındığında her yerel yönetimin resmi internet siteleri ve SNS hesapları üzerinden duyurulacak. Ülke genelinde çeşitli şehirlerde yaşayan vatandaşlar da yerel yönetimlerin güncel duyurularını yakından izlemeye devan edecekler.

Ekonomi Haberleri