Okul alışverişleri için 5000 TL destek verilecek! Sadece bu şartı karşılamak yeterli

2023-2024 Eğitim Öğretim hayatının başlamasına sayılı günler kaldı. Okul başladıktan sonra hem öğrencileri hem de velileri zorlu bir süreç bekliyor. Velileri için ise en zorlu süreç ise kırtasiye masraflarının başlamasıyla beraber başlayacaktır. İşte o bankadan velilerin cebini rahatlatacak bir haber geldi. Detaylar haberimizde…

Okulların açılması ile öğrencilerden daha fazla velileri etkiliyor. Bu zaman zarfında veliler hem çocuklarının okul heyecanına ortak oluyor hem de okul masraflarının yükü altında kalıyor. Denizbank bu konuda velilerin içini rahatlatacak bir kampanyaya imza atıyor. İşte haberin detayları…


KIRTASİYE GİDERLERİNİZ İÇİN DENİZBANK 5.000 TL DEĞERİNDE KREDİ VERİYOR

DenizBank'ın özel ihtiyaç kredisi seçeneğinin kırtasiye masraflarınızı karşılamanıza yardımcı olacağına inanıyoruz. Eğitiminiz, tatiliniz, ev eşyalarınız ve daha fazlası için en uygun faiz oranları ve esnek ödeme planları sizi bekliyor.

KIRTASİYE GİDERLERİNİZİ DENİZBANK ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ İLE KOLAYCA KARŞILAYIN!

İhtiyaçlarınızı karşılamak artık daha kolay! DenizBank Özel İhtiyaç Kredileri, ders çalışmadan tatil harcamalarına, kişisel ihtiyaçlardan acil nakit ihtiyaçlarına kadar geniş bir yelpazede kullanabileceğiniz finansal çözümler sunuyor.

Tüketici kredilerinin en önemli avantajlarından biri kredinin esnek ve uzun vadeli geri ödenebilmesidir. Kişisel bütçenize uygun aylık ödeme planları ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. DenizBank ihtiyaç kredileri 36 aya varan vade seçenekleriyle her zaman yanınızda.


DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEŞİTLERİ

EĞİTİM KREDİSİ:

Üniversite, özel okul veya kurs ücretleri için ideal bir çözüm. Eğitim ihtiyaçlarınızı 36 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz oranlarıyla karşılayabilirsiniz. Başvurunuz için öğrenci kabul belgesi gerekmektedir.

TÜKETİCİ KREDİSİ:

Tatil, düğün, ev eşyaları, elektronik, araçla ilgili harcamalar ve daha fazlası için kullanabileceğiniz çeşitlilik sunar. Sabit faiz oranlarına ve esnek ödeme planlarına sahiptir. Geri ödeme planınızı 45 güne kadar vadelendirme seçeneğiniz bulunmaktadır.

BORÇ TRANSFER KREDİSİ:

Emekliler için bir seçenek. Emekli maaşını DenizBank üzerinden alan müşteriler için tasarlanmıştır. Borç transfer kredisi ile tüm borçlarınızı tek çatı altında toplayabilirsiniz. 36 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranları sizleri bekliyor.

5 BİN TL DEĞERİNDE ÖRNEK KREDİ TABLOSU


ÖZELİKLER VE AVANTAJLAR

İhtiyaç kredilerinde %2,89'dan başlayan avantajlı faiz oranları sunuyoruz.

Kredi başvurusu hızlı ve kolaydır. İnternet Bankacılığı, MobilDeniz veya ATM üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Hiçbir evrak doldurmanıza gerek kalmadan anında kredi alabilirsiniz.

Uygun faiz oranları ve 36 aya varan esnek ödeme seçenekleri sunuyor. Krediniz anında hesabınıza aktarılır.

Kırtasiye harcamalarından tatil harcamalarına kadar tüm ihtiyaçlarınız için DenizBank ihtiyaç kredisini tercih edebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri