Okul alışverişinin 150 TL'si Akbank'tan! Şimdi başvuran masrafları ucuza getirecek

Eylül ayı yaklaşırken, evlerde okula dönüş hazırlıkları başladı. Aileler, çocuklarının okul ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla nereden temin edebileceklerini araştırmaya başladı. Bu noktada, Teknosa ve Akbank işbirliğiyle gerçekleşen okula dönüş kampanyası, velilere avantajlı alışveriş fırsatları sunuyor. Ayrıntılar haberimizde...

Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte, okula dönüş hazırlıkları da hız kazandı. Aileler, okul öncesi çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla şimdiden piyasa araştırmalarına başlamış durumda. Bu süreçte perakende sektörünün temsilcileri de çeşitli kampanyalar düzenleyerek vatandaşların bütçelerini rahatlatmayı hedefliyorlar.

Teknoloji perakendesi lideri Teknosa, sadakat programı TeknoClub üyelerine özel olarak 'okula dönüş' kampanyası düzenlediğini duyurdu. Bu kampanya kapsamında, TeknoClub üyeleri 18-22 Ağustos tarihleri arasında yapacakları alışverişlerle çeşitli indirimler kazanabilecekler. Bu indirimleri ise 25 Ağustos ile 17 Eylül tarihleri arasında okula dönüş döneminde kullanabilecekler.

KAMPANYANIN AYRINTILARI PAYLAŞILDI


TeknoClub üyelerine özel kampanya detaylarına göre, 18-22 Ağustos tarihleri arasında yapılacak 5.000 TL üzeri alışverişlerde 500 TL indirim, 15.000 TL ve üzeri alışverişlerde 1.250 TL indirim, 30.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 2.500 TL indirim imkanı sunulacak. Kazanılan bu indirimler, 25 Ağustos ile 17 Eylül arasında geçerli olacak ve 5.000 TL üzeri alışverişlerde kullanılabilecek.

Ayrıca, Türk bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Akbank da okula dönüş kampanyalarıyla müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında, Axess kart sahipleri 30 Eylül'e kadar devam edecek chip-para kampanyasıyla, 1.000 TL ve üzeri her ikinci giyim ve kırtasiye alışverişlerinde 50 TL, toplamda 200 TL'ye kadar chip-para kazanma fırsatı yakalayacaklar. Wings sahipleri ise benzer sektörlerde yapacakları her ikinci 2.500 TL ve üzeri alışverişe toplamda 24.000 mil puan kazanabilecekler. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin sadece Juzdan uygulamasından başvuru yapmaları gerekiyor.

Ayrıca, Juzdan platformunda Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel birçok markada geçerli chip-para, Mil Puan, indirim ve taksit kampanyalarının da bulunduğu belirtiliyor.

Bu kampanyalar arasında öne çıkanlardan biri de, 1.000 TL ile 15.000 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerde faizsiz ve ücretsiz 1 ay erteleme imkanı sunulmasıdır. Ayrıca, 750 TL ile 15.000 TL arasındaki peşin harcamalarda faizsiz ve ücretsiz iki taksit fırsatı sunulurken, market ve gıda sektörlerinde 750 TL ve üzeri ilk ve her ikinci harcamada toplamda 150 TL değerinde çip para verileceği açıklandı.

Ekonomi Haberleri