Öğrencilerin belediyeden cep harçlığı alma fırsatı! Başvuru yapanlar 5000 TL burs kazanabilir

Maddi sıkıntı içinde olan vatandaşlara yönelik maddi destekler hız kesmeden devam ediyor. Bu kez sevindirici haber öğrencilere geldi! İşte detaylar.

Yeni eğitim öğretim dönemi yaklaşırken, öğrenciler ve veliler için sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Tam 10 ay boyunca sürecek olan bu destekler, herkesin yüzünü güldürecek. Tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Öğrencilere 10 Ay Süresince Cep Harçlığı Desteği

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik maddi yardımlar, her zaman olduğu gibi devam ediyor. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi yaklaşırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi öğrenci ve velilere müjdeli haberleri duyurdu. Belediye, okul masraflarını karşılayabilmek amacıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara 10 ay boyunca her ay 500 TL ödeme yapacak.

Öğrencilere 500 TL Cep Harçlığı Desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 10 ay süresince toplamda 5 bin TL ödeme yapılacağını duyurdu. Belediye, başvuruları 21 Ağustos tarihinde almaya başladı. Bu kapsamda, belediye toplamda 25 milyon TL bütçe ayırdı. Ödemelerden yararlanabilmek için öğrencilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, lise ya da dengi bir okulda eğitim görüyor olması, ailesinin Denizli'de ikamet etmesi, başka bir kurumdan burs alınmamış olması, sınıf tekrarı yapmamış olması ve öğrenim gördüğü okuldan disiplin cezası almamış olması gibi şartlar aranmaktadır.

Ekonomi Haberleri