Öğrencilere 1000 TL Bayram Harçlığı!

Öğrencilerin bayram harçlığı konusu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde gündemde yerini alıyor. AK Parti'nin seçim beyannamesine göre, öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı verme planı bulunuyor. Detaylar haberimizde..

Kurban Bayramı yaklaşırken, öğrencilerin bayram harçlığı konusu tartışılıyor. AK Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan bilgilere göre, öğrencilere bayram harçlığı olarak 1000 TL ödeme yapılması planlanıyor. Öğrenciler, bu ödemenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ve ne zaman hesaplarına yatırılacağını merak ediyor.

Üniversite öğrencilerine, emeklilere olduğu gibi dini bayramlarda yılda iki kez bayram ikramiyesi verilecek. Bu ödemenin "bayram harçlığı" adı altında 1000 TL olması planlanıyor.

Bayram harçlığı ödemeleriyle ilgili çalışmalar devam ediyor ve henüz ödeme miktarı ve tarihleri netleşmedi. Ancak, emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ödemeler yapıldığı göz önünde bulundurulduğunda, öğrencilere yapılacak bayram ikramiyelerinin de Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatırılması bekleniyor.

Kurban Bayramı'nın bu yıl 28 Haziran'da başlayacağı ve 1 Temmuz Cumartesi akşamı sona ereceği Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan 2023 dini günler takviminde belirtiliyor.

Ekonomi Haberleri