Öğrencilerde maddi sıkıntılara son! Geri ödemesiz destek yardımlarında tarihi rekor: 16 Ağustos’ta hesaplarda

Denizli'deki öğrencilere müjde, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için burs başvuruları başlıyor! Peki burstan yararlanma şartı nedir? İşte detaylar…

Merkezefendi Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için öğrencilere yönelik maddi destek sağlayacak. Binlerce öğrenciyi kapsayan bu öğrenim yardımı programı kapsamında, 16 Ağustos Çarşamba günü başlayacak başvurular ile öğrencilere finansal yardım sunulacak.

Özellikle ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarında eğitim gören öğrencilere yönelik tasarlanan bu öğrenim yardımı programı, öğrencilerin eğitim süreçlerine olumlu bir katkı sunmayı hedefliyor. Toplamda 4 bin öğrencinin yararlanacağı bu karşılıksız öğrenim yardımının toplam finansmanını Merkezefendi Belediyesi sağlayacak.


Başvuruların 16 Ağustos'ta başlayacağı bu program kapsamında, öğrenciler başvurularını çevrimiçi olarak veya 444 8 662 numaralı çağrı merkezini arayarak yapabilecekler. Başvuruların 1 Eylül Cuma gününe kadar devam edeceği belirtiliyor. Başvuru koşulları ve gerekli belgelerin detayları, belediyenin resmi web sitesinde yer alacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eğitime verilen öneme vurgu yaparak, "Eğitim, çocuklarımızın geleceği için temel bir taahhüttür. Pandemi döneminde yaşanan zorlukları göz önünde bulundurarak, öğrenci ve ailelerimize destek olmak istiyoruz. Bu öğrenim yardımı programıyla öğrencilere maddi destek sağlamayı ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz. Tüm öğrencilerimizi başvurularını yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Program kapsamında seçilen öğrencilere düzenli olarak aylık ödemeler yapılacak ve öğrenciler bu yardımı eğitim ihtiyaçları için kullanabilecekler. Merkezefendi Belediyesi'nin eğitim alanındaki bu destekleri, öğrenciler ve aileler tarafından takdirle karşılanıyor. Nüfusa oranla en fazla öğrenim yardımı sağlayan belediye olma unvanını taşıyan Merkezefendi Belediyesi, sosyal sorumluluk anlayışıyla bu tür önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Ekonomi Haberleri