O üründe çılgına döndürecek kampanya! Yarı fiyatının da altına düştü

Migros müşteri potansiyeli en yüksek zincir marketlerin başında geliyor. Her gün yeni aktüel kampanya düzenleyen Migros bu kez kahve severlere özel bir kampanya haberini duyurdu. İşte detaylar…

Migros market birçok üründe indirim kampanyaları düzenliyor bu kez yaptığı indirim kampanyası kahve severlerin dikkatini çekecek. Detaylar haberimizde…


SADECE 2 GÜN SÜRECEK! O ÜRÜN 65 TL YERİNE 29.5 TL'YE SATILACAK

Zincir mağazalarda indirim rekabeti devam ediyor. Sıklıkla satın aldığınız bu ürün geçici olarak 65TL yerine 29,5TL'ye satılacak. İşte beklenen indirim kataloğu.

Migros, Türkiye genelindeki süpermarket zincirleri arasında öne çıkan bir pazar olarak biliniyor. 1954 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Migros, müşterilerine sunduğu indirimlerle sıklıkla dikkat çekiyor. Son duyuruya göre Migros yeni bir indirim kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında seçili ürünlerde %50 indirim uygulanacaktır. Diğer pazarlarda yüksek fiyatla sunulan bu ürünü Migros olarak müşterilerimize düşük fiyatla sunuyoruz. Bu kampanya herkesin ürünleri daha düşük fiyata satın almasına olanak tanır. Özellikle normalde 65TL'ye satılan bir ürün Migros’ta 29,5TL'ye satılıyor. Bu indirimli fiyat kampanya dönemi boyunca geçerlidir.

Migros müşterileri indirim kampanyaları sayesinde daha ucuza alışveriş yapabiliyor. Migros müşterilerimize düşük fiyatlar sunmaya devam edecek. Daha fazla bilgi için lütfen Migros şubeniz veya online platformunuzla iletişime geçiniz.

Ekonomi Haberleri