O illerde 3.700 TL'ye arsa satılıyor! Duyan ATM'ye koşacak

Milli Emlak'ın 3.700 TL gibi oldukça uygun bir fiyata arsa satışı yapacağı müjdesi verdi. Bu haber arsa satına alacakları heyecanlandırdı. Fırsatı kaçırmak istemeyen pek çok kişi, satışa sunulan arsayı yerinde görmek ve belki de yeni bir hayata başlamak için yola çıktı. Satışa çıkan arsaya dair detaylar haberimizde...

Ev sahibi olmak isteyenler için müjde! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak, düzenlediği ihalelerle Türkiye'nin dört bir yanından ilgililerine uygun fiyatlı arsa, tarla ve bina alma imkanı sunuyor. Son olarak, Milli Emlak'ın internet sitesinde yayınlanan bir ilan büyük ilgi gördü. Kütahya'da sadece 3.700 TL'ye satılan bir arsa, ev sahibi olmayı düşünenleri heyecanlandırdı.

Milli Emlak'tan Müjdeli Haber

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Kütahya'da oldukça cazip bir arsa satışa sunulacak. Sadece 3.700 TL'lik başlangıç fiyatıyla satışa çıkarılan arsa, 20 Ağustos'ta yapılacak ihaleyle yeni sahibine kavuşacak.

37,44 metrekarelik bu arsa, alıcısına önemli bir avantaj sunuyor. Arsayı alacak kişi, 5 yıl boyunca emlak vergisi ve KDV'den muafiyet hakkına sahip olacak. Bu durum, hem yatırımcılar hem de kendi evini yapmak isteyenler için büyük bir fırsat niteliği taşıyor.

İhaleye katılmak isteyenlerin 1.500 TL tutarında bir teminat yatırması gerekiyor. İhaleye ilişkin tüm detaylara Milli Emlak'ın resmi internet sitesinden ulaşılabilir. İlana dair detaylar ise şu şekilde:


Ekonomi Haberleri