O ilde yaşayan emekliler düğün bayram edecek! Başvurana ayda 1000 TL'lik yardım: SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine müjde!

O il ekonomik sıkıntı içindeki 18 bin 854 emekliye dördüncü kez 1000 TL destek ödemesi gerçekleştirdi. Belediye başkanının liderliğinde başlatılan kampanya, emeklilere ekonomik rahatlama sağlamaya devam ediyor. İşte emeklilere ek ödeme yapılan o il...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ekonomik sıkıntılar içerisinde olan ve sosyal yardım kriterlerini karşılayan 18 bin 854 emekliye, dördüncü kez 1000 TL destek ödemesi gerçekleştirdi.

KAMPANYADAN YARARLANAN EMEKLİ SAYISI 18 BİN 854'E ÇIKTI

Eylül ayında başlatılan kampanya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın liderliğinde, emekli vatandaşlara ekonomik bir nefes aldırmayı hedefliyor. Başlangıçta 6 bin 100 emeklinin faydalandığı kampanya, Aralık ayı itibariyle katılımcı sayısını 18 bin 854'e çıkardı.

Bu sosyal yardım, 7 bin 500 TL maaş alan ve ekonomik zorluklarla mücadele eden emekli vatandaşları kapsıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği bu destek ödemesi, emeklilerin maddi sıkıntılarına bir nebze olsun çare olmayı amaçlıyor.

Kampanyanın devam etmesi ve katılımcı sayısının artmasıyla, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin emekli vatandaşlara yönelik sosyal sorumluluk projeleri sürdürülebilir bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda yapılan destek ödemeleri, maddi sıkıntı içinde bulunan emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor.

Ekonomi Haberleri