O ilde su faturaları kabarık gelecek! Hemen kontrol edin: Büyük zam duyuruldu

İzmir'de suya yüzde 45 oranında zam yapıldığı açıklanırken, bu durum birçok kişinin merakını uyandırdı. Peki, İzmir'de su fiyatları ne kadar arttı? İzmir su zammı hakkında son dakika bilgileri...

İZSU Genel Kurulunun olağanüstü toplantısında alınan son dakika kararı büyük yankı uyandırdı. Bu karar neticesinde İzmir'de suya yüzde 45 oranında zam yapıldığı duyurulurken, detaylar birçok kişinin ilgisini çekti. Peki, İzmir'de su fiyatları ne kadar arttı? İzmir su zammı hakkında en güncel bilgiler...

İzmir'de dikkat çeken bir son dakika olayı yaşandı. İZSU Genel Kurulu'nun olağanüstü toplantısında alınan kararla, 0.5 metreküp ve üzerindeki su ve atık su ücretlerine %45 zam yapıldığı duyuruldu. Bu karar, 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe girecek.


İZSU Genel Kurulu, Grup Başkan Vekili Altan İnanç'ın başkanlığında bugün olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak şekilde 0.5 metreküp ve üzerindeki su ve atık su ücretlerine %45 zam yapılması oybirliğiyle kabul edildi.

Öte yandan, Nisan ayında Meclis'te yapılan oylamada 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde %25 indirim yapılması önergesi oybirliği ile kabul edildi.

Ekonomi Haberleri