O bankanın kredi kartını kullananlara müjde verildi! 15 Temmuz'a kadar bunu yapan parayı kapacak

Ziraat Bankası'ndan tüm kart kullanıcılarına bir müjde var! Son 10 gün kaldı...

Banka ve kredi kartı sahipleri için sevindirici bir haber geldi. Bankalar, Temmuz ayında düzenlenecek özel bir kampanya ile müşterilerine fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Bankkart ve Troy mağazalarında yapılacak Mac alışverişlerinde 20.000 TL ve üzeri harcama yapan herkese 1500 TL Bankkart lira hediye edileceği duyuruldu.

Kampanya, 15 Haziran 2023 tarihinde başlayacak ve 15 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Ziraat Bankası Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak kart sahipleri kampanyaya katılabilecek. Bu özel fırsat sayesinde müşteriler, yüksek miktarda harcama yaparak cazip bir hediye kazanma şansını elde edecekler.


Kampanya kapsamında her müşteri en fazla 1500 TL ödeme alabilecek. Şartları sağlayan müşterilerin Bankkart Liraları, alışverişin hemen ardından kartlarına anında yüklenecek. Bu liraları müşteriler, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanabilecekler. Böylece, hediye edilen liraları bir sonraki alışverişlerinde değerlendirme fırsatı elde edecekler.

Bu özel kampanya ile bankalar, müşterilerine alışveriş yaparken ek avantajlar sunarak memnuniyetlerini artırmayı hedefliyor. Bankkart ve Troy mağazalarında geçerli olan bu fırsatı değerlendirmek isteyen kart sahipleri, Temmuz ayında büyük bir indirim ve hediye fırsatıyla karşılaşacak.

Bankaların bu özel kampanyasıyla ilgili daha fazla bilgiye, bankaların resmi internet sitelerinden ve müşteri hizmetlerinden ulaşılabileceği bildirildi. Kampanyanın detaylarıyla ilgili bilgi alarak, müşteriler bu özel fırsattan en iyi şekilde yararlanabilecekler.

Banka ve kredi kartı sahipleri için Temmuz ayında önemli bir fırsat doğmuştur. Bankların duyurusuna göre, 20.000 TL ve üzeri Mac alışverişleri yapanlar, 1500 TL değerinde Bankkart lira hediyesi kazanabileceklerdir. Bu kampanya, 15 Haziran 2023 tarihinden itibaren başlamış olup 15 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Ziraat Bankası Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak kart sahipleri, hem kredi kartı hem de banka kartı özellikleri olan kartlarıyla kampanyaya katılabileceklerdir. Her müşteri, bu fırsattan yararlanarak en fazla 1500 TL ödeme alabilecektir. Kazanılan Bankkart Liraları anında kartlara yüklenecek ve 15 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanılabilecektir.

Ekonomi Haberleri