O bankalarda hesabı olana 25.000 TL ödeme çıktı! Yılda bir gelen kredi fırsatı

Bankalar, artan enflasyon karşısında faizlerini yükseltmek zorunda kalırken, yine de çeşitli kampanyalar hazırlandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) yükselmesine karar verdiği faizlerle birlikte mevduat seçenekleri dikkat çekerken bankalar, artan nakit ihtiyacına yönelik yeni bir hareketlilik başlattı.

Faizlerin hızla yükseldiği bugünlerde özel bankalarda acil nakit ihtiyaçlar için faizsiz kredi kampanyası başlatıldı. Bu kapsamda QNB Finansbank, Akbank, Enpara, Denizbank, Garanti BBVA ve Türkiye İş Bankası, uygun vade seçenekleri ile sıfır faizli kredi kullandıracağını duyurdu. İşte özel bankaların Mayıs ayında yaptığı sıfır faizli kredi kampanyası! 

Daha fazla müşteri çekme yarışında emekli promosyonlarının yanı sıra sıfır faiz kampanyası da başlatan özel bankaların kredileri, tüketicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Faiz oranlarının yüksek olduğu bu dönemde, tüketiciler faizsiz kredi imkanlarına büyük ilgi gösteriyor. Bu kampanyalar, özellikle nakit ihtiyacı olanlara destek sağlayarak finansal yüklerini hafifletmelerine yardımcı oluyor. 29 Mayıs 2024 itibarıyla güncellenen faizsiz kredi kampanyaları ise şöyle sıralanıyor…. 

Enpara.com faizsiz kredi 

QNB Finansbank’ın bir girişimi olan Enpara, yeni müşterilerine özel olarak 10 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz kredi imkanı sağlıyor. Bu kredi için maksimum 6 ay vade seçeneği uygulanırken, kredide hiçbir masraf da bulunmuyor. 

QNB Finansbank faizsiz kredi 

QNB Finansbank, yeni müşterilere 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz kredi sunuyor. Söz konusu kredi, 3 ay vadeli 20 bin lira taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin lira ihtiyaç kredisi olarak kullandırılıyor.


Akbank faizsiz kredi kampanyası

Akbank, yalnızca yeni müşterilerine özel başlattığı bu kampanyada, 20 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz taksitli nakit avans imkanı tanıyor. Bu kredinin vadesi 3 ay olarak belirlenmiş durumda. Yani Akbank, kredi olarak nakit avans kullandırıyor. 

DenizBank faizsiz kredi kampanyası

DenizBank, yeni müşterilere 25 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz kredi sağlıyor. Söz konusu kredide iki seçenek sunulurken, 6 ay vadeden faydalanmak isteyenler 10 bin lira kredi çekebiliyor. 3 ay vadeden faydalanmak isteyenler ise 15 bin lira kredi çekebiliyor. 

Garanti BBVA faizsiz kredi kampanyası

Bir diğer özel banka Garanti BBVA, 30 bin Türk Lirası'na kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kredide 6 ay vade seçeneği uygulanırken, 10 bin TL ihtiyaç kredisi veriliyor. Ayrıca dileyenler 3 ay vade ile 20 bin TL nakit avans da çekebiliyor. 

Türkiye İş Bankası faizsiz kredi kampanyası 

İş Bankası, 25 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz kredi imkanını 3 ay vade ile taksitli nakit avans olarak sunuyor. Böylelikle de acil nakit ihtiyacı olarak 3 ayda geri ödemesini tamamlayacağı bir ödeme planı oluşturuluyor. 

Ekonomi Haberleri