O bankada hesap açtıran 1000 TL'yi kapar! Evden çıkmadan telefondan tek tuşla paranız yatsın

Garanti BBVA'dan yeni gelen müşterilere özel kampanya... Kampanyaya katılmak için az bir süre kaldı acele edin....

GARANTİ BBVA'YA GELEN KAZANIYOR!

Garanti BBVA yeni gelen müşterilerine özel bir kampanya hazırladı. Kasın ayı içinde geçerli olan bu fırsatı kaçırmamak için az bir süre kaldı. İşte detaylar...


Garanti BBVA Yeni müşteriler için 1000 TL bonus verecek. Bu kaçırılmayacak fırsattan yararlanmak için ise mobil üzerinden başvuru yaparak sizde bu fırsattan yararlanabilirsiniz. İşte kampanyanın detayları…

Garanti BBVA, ilk kez gelen müşterilere özel bir kampanya fırsatı başlattı. Edinilen bilgilere göre kampanya kapsamında 1000 liralık harcama yapan yeni müşteriler anında 1000 lira bonus garanti BBVA müşterilerine 1000 lira bonus hediye edecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Garanti BBVA, birbirinden özel tekliflerden birini yeni gelen müşterilerine yapıyor. Kasım ayına özel olarak hazırlanan bu kampanya kapsamında yeni müşterilerin dikkatini çekmeyi başardı bile. Kampanyaya katılmak isteyen yeni müşteriler bankaya gitmeden mobil bankacılık üzerinden kredi kartı başvurusu yaparak başvuruları onaylanmasıyla 1000 liralık harcamalarına 1000 lira bonus kazanacaklar. 1-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyadan yararlanabilmek için az bir süre kaldı. Mobil bankacılığı indirip müşteri olduktan sonra da kredi kartı başvurusunda bulunmanız gerekiyor. Kampanya, Bonus kredi kartı, Money Bonus kartı başvurusunda bulunan yeni müşteriler için geçerlidir. Bunun dışında Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya ne yazık ki dahil değildir.

Kazanılan bonuslar ise , 25 Aralık - 25 Ocak 2024 tarihleri arasında kullanıma açılacak. Kulanım süresi dolan bonuslar ise banka tarafından 26 Ocak 2024 tarihinde geri alınacak. Bir müşteri kampanya süresi boyunca sadece 1000 lira bonus kazanabilir.

Ekonomi Haberleri