O bankada 5.000 TL'niz kalmış olabilir! Başvuran herkese geri veriliyor

Yapı Kredi Bankası müşterilerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Son olarak duyurulan bu kampanya ile müşteriler, birçok alanda önemli fırsatlar yakalayabilecekler.

Yapı Kredi’nden müjde! 5.000 TL’ye varan para iadesiyle dolu yeni kampanyamızla tanışın. 19 Eylül’e kadar geçerli olan bu fırsatı kaçırmayın! Alışverişlerinizde hem indirim hem de büyük para iadesi kazanma şansınız var. İşte ayrıntılar...

5.000 TL'ye Varan Para İadesi Seni Bekliyor!

Yapı Kredi World kart sahiplerine özel olarak hazırlanan bu kampanya, moda dünyasının sevilen markası Mudo’da alışveriş yapan herkesi mutlu edecek.

Kampanyaya katılmak için yapman gerekenler çok basit! Kampanyaya Mudo mağazalarının resmi internet sitesinden katılabilirsin. Unutma! Minimum 2000 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL para iadesi almaya hak kazanacaksın.

Alışveriş tutarın arttıkça kazanacağın para iadesi de artacak. 50.000 TL ve üzeri alışverişlerde 5.000 TL'ye kadar para iadesi kazanabilirsin.


19 Eylül’e Kadar 5.000 TL’ye Varan Kazanç Seni Bekliyor!

Yapı Kredi, müşterilerine özel sunduğu avantajlarla hayatınızı kolaylaştırıyor. 19 Eylül’e kadar sürecek olan bu özel kampanya ile hem cüzdanınızı doldurabilir hem de ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Bu kampanya sadece para iadesi ile sınırlı değil. Yapı Kredi, eğitimden tatile, teknolojiden akaryakıta kadar birçok alanda sunduğu özel indirimler ve ek taksit seçenekleriyle alışverişlerinizi daha keyifli hale getiriyor.

Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve debit kart kullanıcıları için özel olarak hazırlanan bu kampanya ile 19 Eylül’e kadar yapacağınız tüm harcamalarda Worldpuan kazanabilirsiniz. Kazandığınız puanları dilediğiniz gibi kullanabilir, alışverişlerinizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz.

Kampanya Detayları ve Önemli Notlar

Kampanya kapsamında, peşin veya taksitli olarak yapacağınız ilk alışverişinizde Worldpuan kazanacaksınız. Kampanya süresince kazanabileceğiniz maksimum Worldpuan miktarı 5.000 TL olarak belirlendiğini unutmayın. Üstelik ek kartlarınızla yaptığınız alışverişlerde de puan kazanabilirsiniz, ancak bu puanlar ana kartınıza yüklenecektir. Kazandığınız Worldpuanları yalnızca fiziksel mağazalarda yapacağınız alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. E-ticaret sitelerinde bu puanları kullanamazsınız.

Kampanya Koşulları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Kampanyadan yararlanabilmek için kampanya koşullarını eksiksiz yerine getirmeniz gerekiyor.
  • Ürün iadesi veya benzeri nedenlerle kampanya koşullarına uymamanız durumunda, kazandığınız puanlar iptal edilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için World Mobil uygulamasını indirmeniz ve kampanyaya katılım işlemini tamamlamanız gerekiyor.

Ekonomi Haberleri