O banka tüm müşterilerine 40.000 TL limit verdi! Hemen kontrol edip çekebileceksiniz

Acil nakit ihtiyacı olanlar yaşadı. O banka müşterilerine özel kampanyayı duyururken 40 bin TL limitli kredi için başvurular başladı. İşte esnek ödeme imkanıyla sunulan kredinin detayları haberimizde.

Vakıfbank tarafından başlatılan kredi kampanyasıyla beraber müşterilere kolaylık sağlandı. Acil nakit ihtiyacı olanlara rahat nefes aldıracak bu kredi için esnek ödeme koşulları sunuldu. İlk taksit üzerinde erteleme şansı olarak kısa vadeli nakit akışı sıkıntısı bireyler iççin kolaylık sağlar.

Vakıfbank ihtiyaç kredisinde en fazla 36 ay vade ile dikkat çekerken uzun vadeli ödeme planı hazırlanarak seçenekler sunuldu. Kredi faiz oranı ise aylık %3,95 olurken bu da piyasa koşullarına göre rekabetçi bir oran olarak yorumlanmaktadır. Kredi hesaplamaya örnek verilecek olursa 36 ay vadeli 40.000 TL kredi için aylık taksit miktarı 2.459 TL olarak hesaplanmış ve toplam geri ödeme tutarı 88.539 TL olarak belirlenmiştir.


ekonomik açıdan zorlukla çekenlere dair başlatılan Vakıfbank kredi kampanyasında düşük faiz oranları, esnek ödeme seçenekleri ve taksit erteleme imkanıyla kampanyalar başlatıldı. Finansal açıdan rahatlanması hedeflenirken şubeler, mobil bankacılık, internet sitesi üzerinden kolaylıkla başvuru işlemleri yapılabilir. Onaylanan krediler sonrasında müşteriler, vade ve faiz oranları üzerinden ödeme yapabilir.

Ekonomi Haberleri