O banka nakde sıkışanlara müjdeyi verdi! 15.000 TL'ye kadar acil destek kredisi tanımlayacak

Son Dakika, Bankamatik Kartınıza 15000 TL Ödeme Olacağı Kesin, 3 Banka Birleşerek Açıkladı! 

Son dakika haberine göre, bankamatik kartı sahiplerine kesin olarak 15000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. TC vatandaşları bu ödemeleri alabilecekler. Ayrıca, nakit ihtiyaçları olanlar için Akbank, QNB Finansbank ve TEB bankası ATM kartı sahiplerine destek verecek. Akbank, Akbank Direkt uygulaması üzerinden nakit kredi sağlayacak ve bu ödemeler hızlı bir şekilde hesaplara aktarılacak. Ödemeler, uygun faizlerle 36 aya kadar vade seçeneği sunacak. Ayrıca, 15000 TL ödeme alanlar bu krediyi 3 ay ertelemeli olarak kullanabilecekler. İşte detaylar...


BANKAMATİK KART SAHİPLERİNE KESİN 15 BİN TL ÖDEME YAPILACAK!

TEB Bankası ve QNB Finansbank, banka kartı sahiplerine destek sunuyor.

TEB Bankası, acil nakit ihtiyacı olan kişilere ödemeleri hızlı bir şekilde SMS ve CepteTEB uygulaması üzerinden yapmaya başladı. Başvuru yapmak isteyenler 11 haneli TC kimlik numaralarını 4466 numarasına SMS atarak işlem yapabilirler.

QNB Finansbank da 15000 TL ödeme yapmak için SMS ile başvuru yapma seçeneği sunuyor. TC kimlik numaranızı 5030 numarasına göndererek hemen ödeme alabilirsiniz. Acil nakit ihtiyacı olan herkes başvuru yapabilir. QNB Finansbank, 15000 TL ödemeleri hızlı bir şekilde sunuyor ve ayrıca mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapma olanağı da sunuyor.


Ekonomi Haberleri