O banka kampanyayı duyurdu! 12 ay tek kuruş ödeme yapılmayacak: Herkese bedava oldu

İş Bankası müjdeyi duyurdu! Havale ve EFT için tek kuruş fazladan ödemeyeceksiniz! Ayrıntılar haberimizde...

İş Bankası, müşterilerine sevindirecek bir kampanya başlattı. Banka, bireysel ve esnaf müşterilerine 1 Ocak 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında EFT ve havale işlemlerinden ücretsiz yararlanma imkanı sunuyor.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında İşCep uygulaması üzerinden yapılacak EFT ve havale işlemleri için herhangi bir ücret alınmayacak. Böylece bankanın müşterileri, yaklaşık 1 yıl süresince para transferlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek.


Kampanyadan yararlanmak için İşCep uygulamasını indirerek "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğiyle İş Bankası'na kolayca üye olmak yeterli olacak. Bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir statüsündeki müşteriler, 31 Aralık 2023 tarihine kadar bu avantajlı imkandan faydalanabilecek.

Ancak kampanya kapsamı dışında tutulan istisnalar bulunuyor. Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri için ücretlendirme devam edecek. Bankanın kampanyayı tek taraflı olarak sonlandırma veya değiştirme hakkı saklı tutuluyor. 

İş Bankası'nın müşterilerine sunduğu bu cazip ücretsiz EFT/havale kampanyası, bir yıl süresince banka kullananların mali işlemlerini kolaylaştıracak.

İş Bankası müşteri için hazırladığı bu cazip ücretsiz EFT/havale kampanyası, bir yıl süresince banka kullananların mali işlemlerini kolaylaştıracak. Müşteriler, İşCep uygulaması üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerinde herhangi bir ücret ödemeden para transferlerini gerçekleştirebilecekler. Kampanyadan yararlanmak için İşCep'e üye olmak yeterli olacak. Ancak tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri ücrete tabi olacak. 

Ekonomi Haberleri