O banka daha ne yapsın! Ayda 180 TL ödeyene 10.000 TL kredi veriyor

Nakit ihtiyaçların artmasıyla beraber vatandaşlar bankalara başvuruda bulunurken yüksek faiz oranları tedirgin ediyor. Bunun üzerine o bankadan müjdeli haber geldi. İşte herkesin yararlanabileceği düşük faizli tüketici kredisi...

Kredi faizlerinin alıp başını gitmesi üzerine tüketiciler uygun kredi arayışına girerken ON Bank, herkes için yüzleri güldürecek haberi verdi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın son faiz kararı sonrasında vatandaşlar hayal kırıklığı yaşadı. Ekonomik şartların gün geçtikçe zorlanmasıyla ON Bank'tan yeni paylaşım ses getirdi.

Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı tüm bankalardan faizlerin değiştiği ve yukarı yönlü revize edilmesiyle beraber ON Bank'tan şaşırtan haber geldi. Dijital bankacılık kolu olarak hizmet gösteren bankaan faizlerin geriye çekildiğine dair kampanya başladı. ON Bank ihtiyaç kredisinde yüzde 1,79 başlangıç faizi olurken 18 yaşın üzerinde olan her tüketici finansman desteği sağlayarak mobil uygulamalar üzerinden ya da internet bankacılığından müracaatını tamamlayabilir.


ON BANK KREDİ HESAPLAMA

Yüzde 1,79 oranında faiz oranı üzerinden 6 ay vadeli ve 10 bin TL üst limitli kredi için aylık ödeme tutarı 1.805,01 TL olarak belirlendi. Bununla beraber 10 bin TL'lik krediye 12 ay vade ve yüzde 3,25 oranında faiz uygulandığında aylık taksit tutarı 1.079,48 TL olduğu bilgisi verildi.

Ekonomi Haberleri