O banka 170 TL ödeme yapıyor! İşte detaylar..

Yapı Kredi, otomatik ödeme talimatı vererek 170 TL kazanma fırsatını duyurdu. Bu kampanya için son başvuru tarihi 10 Ağustos olarak belirlendi.

Kampanyaya katılmak için "TALIMAT" yazıp bir boşluk bırakarak 11 haneli T.C. kimlik numaranızı 4470'e SMS ile göndermeniz gerekmektedir. Bankanın sisteminde kayıtlı olmayan cep telefonlarından yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Kampanyanın Detayları

Yapı Kredi tarafından sunulan bu kampanya sadece yeni tanımlanacak fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Ayrıca kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Temmuz - 10 Eylül 2023 tarihleri arasında ilgili fatura/faturaların en az bir kez otomatik olarak ödenmiş olması gerekmektedir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir. Kazanılan tüm puanlar ise 15 Eylül tarihinde kredi kartınıza ya da banka kartınıza yüklenecektir.

Yapı Kredi İle Otomatik Ödemelerde Avantajlı Fırsat!

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan dolayı vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan çeşitli fırsatları değerlendirmeye başladı.

Kamubulteni olarak sizler için bu tarz kampanyaları yakından takip ediyoruz ve sizlere sunuyoruz. Yapı Kredi tarafından sunulan bu kampanya ile otomatik ödeme talimatı vererek hem hayatınızı kolaylaştırabilir hem de 170 TL değerinde Worldpuan kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Kampanya kapsamında 2 yeni otomatik fatura ödemesi ya da HGS talimatı vererek 30 TL, 4 yeni talimat için 80 TL, 6 yeni talimat için ise 150 TL kredi kartınızdan kazanabilirsiniz. Üstelik 6 yeni talimat daha vererek ekstra 20 TL Worldpuan hediyesiyle toplamda 170 TL'ye kadar puan kazanma imkanınız bulunuyor.

Ekonomi Haberleri