Nakit paraya ihtiyacı olan koşsun! İş Bankası'ndan tek başvuruya 12.000 TL nakit ödeme

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara güzel haber geldi. Emeklilere müjdeli haber gelirken Halkbank müşterilerine görülmemiş kampanya başlattı. 4A, 4B ve 4C emeklilerine 12 bin TL ek ödeme yapılacak. İşte tüm detaylar...

Temmuz ayında maaşlara gelen yüzde 25 oranında zam sonrasında 16 milyon emeklinin maaşlarında artışlar yaşandı. Seçim öncesinde konuşulan yüzde 45'e varan zam oranları sonrasında emekliler arasında beklentiler yükseldi. En düşük emekli maaşının 12 bin TL'ye kadar yükselmesi beklenirken milyonlarca emeklide hayal kırıklığı yaşandı. Bunun üzerine Halkbank'tan emeklilere özel kampanya geldi.

Halkbank, emeklilere 12 bin TL'ye varan ek ödeme yapma kararı alırken ek ödemeyle beraber 4a, 4b, 4c emeklileri rahat nefes alacak. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenler Eylül ayı sonuna kadar Halkbank şubelerine giderek bizzat başvuruda bulunabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatlarıyla hayata geçirilecek olan ek ödemeler memnun kalmayan emekliler için devreye girecek. 1 Eylül tarihinden itibaren ek ödemeler alınmaya başlanacak.


Halkbank'tan emeklilere özel ek ödeme kampanyası başlatılırken başvuru işlemleri oldukça kolay tamamlanabilir. Yalnızca 3 yıl boyunca maaşlarını Halkbank üzerinden alınması gerekiyor. Herhangi bir şarta bakılmadan yapılan kampanyada banka şubelerine gitmeden ATM üzerinden ek ödemelerini teslim alabilirsiniz.

İhtiyaç durumunda, 50.000 TL’ye kadar olan kredilere düşük faizli olarak sunulurken isteyen müşteriler başvuruda bulunabilir. Emekliler, 36 aya kadar vadeli emekli kredisi paketlerini Halkbank şubelerinden değerlendirebilecekler.

Ekonomi Haberleri