Nakit para yağmuruna hazır olun! O banka kefilsiz şartsız 40.000 TL'lik kredi başvurularını açtı

Nakit para ihtiyacı olanlara müjdeli haber gelirken o bankadan kefilsiz şartsız 40 bin TL'lik kredi başvuruları başladı. Garanti Bankası, mobil uygulaması üzerinden gerekli işlemler haberimizde.

Taksitli Avans Hesabı ya da Taksitli Kredili Mevduat Hesabı, beklenmedik harcamalar için acil nakit ihtiyacının karşılanması için özellikler sunulurken bütçenizi bozmadan harcamalarınızı taksitlendirebilirsiniz.

Garanti BBVA'nın emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine Ocak ayında bir zam yapılacağı haberi verilirken müşterilerine daha fazla ekonomik esneklik sunması amaçlanırken uygulama üzerinden nakit avans başvurularının üst sınavı 80 bin TL olarak güncellendi. Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler şubelere gitme zorunluluğu yoktur.


Garanti Bankası mobil uygulaması, müşterilerine şubeye gitmeye gerek kalmadan finans ihtiyaçlarının karşılanması ve yönetme konusunda kolaylık sağlanıyor. Finansal ürünler, müşterilere daha fazla esneklik sağlanırken emeklilere ödenecek promosyon ücretlerine yapılacak zam dikkatleri çekti. 

Ekonomi Haberleri