Nakit para isteyen iki bankaya hücum edecek! Koşulsuz şartsız 35.000 TL kredi dağıtılıyor

QNB Finansbank ile birlikte iki banka daha açıklama yayınladı. Açıklamada sabah 35.000 ödeme yapılacağı bildirilirken bankaların son anda duyurduğu kampanya, yoksul vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olduğu belirtildi.

Bankalar tarafından sunulan bu teklif acil ihtiyacı olan kişilere sunuluyorsa, 36 ay vadeli kredi teklifi ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabilecek cazip bir seçenektir.

QNB Finansbank'tan kredi alabilmeniz için kredi notunuzun 1200 olması gerekmektedir. Banka kayıtlarınızın temiz olması da oldukça önemlidir. Bu şartları sağlıyorsanız başvuru sürecini hemen tamamlayarak aynı gün kredi alabilirsiniz. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, acil ihtiyaçlarını karşılamak için birçok kamu ve özel bankaya başvurabilirler. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen herkes kamu ve özel bankalara başvuruda bulunabilir.


QNB Finansbank

QNB Finansbank, 35.000 TL'ye kadar kredi, 36 ay vadeli kredi, SMS ile kolay başvuru ve hızlı sonuç imkanı sunuyor. Krediniz onaylandıktan sonra kredi limitinizi hemen banka şubenizden alabilirsiniz.

Denizbank

Denizbank'ın 36 ay vadeli 35.000 TL kredi kullandırıyor. Deniz Mobil uygulaması veya SMS yoluyla yapılan başvurunun olumlu sonuçlanması halinde 3 ay erteleme imkanı da sunulacak.

Vakıfbank

Vakıf Bank, 35.000 TL'lik finansman imkanı sunuyor. 36 ay vadeli kredi, Vakıfbank şubesinden kimlik kartınız ve gelir belgeniz ile başvuru yapmanız halinde kullandırılacaktır. Sigortası olan herkes bu kredi desteğinden yararlanabilir.

Banka kredi kampanyaları ihtiyaç sahibi insanlara en acil ihtiyaçlarını karşılama fırsatı sunuyor. Fakat her bankanın kredi limitleri ve koşulları farklıdır. Kredi notu ve aynı zamanda durumu uygun olan herkes bu kampanyalardan faydalanabilir ve ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Ekonomi Haberleri