Nakit krediye ihtiyacı olanlar bu krediye bayılacak! Uygun faizli 10.000 TL kredi fırsatı

Nakit ihtiyacı olan herkese müjdeli haber! QNB Finansbank, müşterilerine düşük faizli kredi fırsatı sunarak 10 bin TL'ye kadar acil nakit ihtiyacını karşılıyor. Başvuru detayları haberimizde!

QNB Finansbank, 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için düşük faizli fırsat sunuyor. En az 1200 kredi puanıyla hemen başvurun, 90 gün ödeme ertelemesiyle rahatlayın. Şubeye gitmeden mobil uygulama ile hızlıca başvurunuzu yapın. Acil nakit ihtiyaçlarınıza anında çözüm!

QNB Finansbank'ın avantajlı kampanyasından faydalanmak için belirli şartları karşılamak gerekiyor. 1200 ve üzeri kredi puanına sahip olmanız, 10 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisine başvurmanız için yeterlidir. Banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden kolayca başvurunuzu yapabilir ve 3 ay taksit ödeme derdi yaşamazsınız. Ayrıca, 90 gün ertelemeli kredi en düşük faiz oranlarıyla sizlerle buluşuyor.

SMS İle Hızlı Başvuru

Kredi başvurusunda bulunmak için cep telefonunuzdan bankanın kayıtlı olduğu numaraya kısa bir mesaj göndermeniz yeterlidir. TC kimlik numaranızı 5030'a göndererek aynı gün içerisinde başvurunuzun onayını alabilir ve ödemelerinizi hesabınızda görebilirsiniz.

Bu fırsatı kaçırmayın! QNB Finansbank'ın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından hemen yararlanmak için başvurunuzu yapın. Unutmayın, nakit ihtiyacınızı en uygun şartlarla karşılamak artık mümkün!

Ekonomi Haberleri