Nakit derdine 100 bin TL faizsiz kredi o bankadan! Bu fırsatı bir daha bulamayabilirsiniz

Nakit derdi olanlara müjdeli haber geldi. O banka üzerinden yeni iş kuracaklara kredi müjdesi verildi. Ekonomik durumlarının geliştirilmesi için yeni iş kuran kişilere 100 bin TL kredi desteği için tüm şartlar haberimizde.

Girişimci kadınların iş yapma kapasitelerinin gelişmesi üzerine dijitalleşmeye uyum sağlamaları ve iletişim ağlarının güçlenmesi hedeflenirken İş Bankası tarafından iş kuracaklara destek geldi. 'Girişimde Kadın Gücü' projesinde, eğitim desteğinin yanı sıra finansal destek için harekete geçildi.

KADINLARA FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

Mentorluk desteği almaya hak kazanan kadınlar arasından seçilerek girişimci kadınlara en fazla 100 bin TL destek verilecek. Teminatsız ve sıfır faizli kredi desteği için Applied Value Group (AVG), Finansman olarak İŞ Bankası tarafından üstlenildi. 


TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, yüzde 14 seviyesinde olan girişimci kadın sayısının diğer ülkelere bakılarak arttırılması amaçlanıyor. Maddi-manevi kaynaklarını bu ortak amaç üzerinden Girişimci Kadın gücü yalnızca desteklerin yanı sıra paydaş eşitliği olarak örnek veriliyor.

2 BİN KADINA GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Girişimde Kadın Gücü Projesi, Türkiye'nin farklı bölgelerinde sektör ve ölçek fark etmeden çalışan girişimci kadınlara destek olmak için proje içerisinde hazırlanan araştırma raporu ile girişimci kadınlarına mevcut durumları, hangi alanlarda ne tür ihtiyaçlarının olduğu belirlendi.

Girişimde Kadın Gücü Eğitim Portalı aracılığı ile çevrim içi olacak şekilde erişime açıldı. Eğitimler içerisinde başarılı olan 50 kadın girişimciye 2023 yılında 6-9 ay süreyle mentroluk desteği veriliyor. 

Ekonomi Haberleri