Mutfak tüpüne zam değil indirim geldi! Yeni fiyatlar vatandaşa oh çektirecek

Ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde, gıda, giyim, gibi ihtiyaçlara gelen zamların yanı sıra tüp fiyatlarına da yapılan zamlar vatandaşı zor durum da bırakmıştı. Tüp fiyatlarında sonunda beklenen oldu indirim geldi. İşte detaylar…

Her yeni güne gözümüzü ardı ardına gelen zam haberleri ile açtığımız bu dönemde tüp fiyatlarındaki indirim vatandaşın yüzünü güldürecek. Detaylar haberimizde…


MUTFAK TÜPÜNÜN FİYATI 100 TL BİRDEN DÜŞTÜ GAZİANTEP'İN YÜZÜ GÜLDÜ

Mart ayının ilk haberi, dalgalanmadan olumsuz etkilenen ve geçim sıkıntısı çeken Gaziantepli vatandaşlara ulaştı. Fiyatı bir anda 100 TL düştü.

  Yükselen enflasyon nedeniyle birçok üründe fiyatlar yükselirken Mart ayının ilk müjdesi geldi! Mutfak silindirlerinin fiyatında 100 TL indirim yapılacağı açıklandı. Bu indirim, artıştan olumsuz etkilenen ve geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara bir miktar rahatlama getirecek.

FİYATI TAM 100 TL BİRDEN DÜŞTÜ

İpragaz, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla bu müjdeyi Turkcell Bizce kullanıcılarına duyurdu. Kampanya kapsamında iPApp mobil uygulaması üzerinden ev tüpü satın alan tüm Turkcell Bizce100 TL indirim uygulanacaktır.

İPRAGAZ'DAN TURKCELL BİZCE KULLANICILARINA 100 TL İNDİRİMLİ TÜP KAMPANYASI!

İpragaz İPApp mobil uygulamasının Turkcell Bizce uygulamasında “şifre al” butonuna tıklayarak alacağınız şifreyi kullanmanız gerekmektedir. IPApp üzerinden şişenizi sipariş ederken “Sepetim” adımındaki “Promosyon Kodu” alanına Bizce uygulamasından aldığınız şifreyi girdiğinizde tavan fiyat üzerinden 100 TL indirim alacaksınız.

SON TARİHİ KAÇIRMAYIN!

İPApp üzerinden kampanyaya katılan İpragaz 12 kg yerli şişe ve acentelerde indirim promosyon kodlarının kullanımı 30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacaktır. Öte yandan İpragaz A.Ş.'nin yürüttüğü kampanya. (“İpragaz”) ve Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (“Turkcell”) ve 1 Şubat 2024 – 8 Mart 2024 tarihleri arasında geçerlidir. EPDK'ya beyan edilen KDV dahil tavan satış fiyatından 100 TL indirim yapılacak. Kampanyadan 45 gün içerisinde 1 kez yararlanılabilir. Kampanyaya katılım 5.000 iPApp promosyon koduyla sınırlıdır.


Ekonomi Haberleri