Muhteşem İndirim! Şubeleri Türkiye Genelinde Olan Kurumdan Harika Fiyatlar: Kıyma 199 TL, Kuşbaşı 229 TL! Fırsatı Kaçırmayın!

Ekonomik kriz ve artan et fiyatlarıyla başa çıkmak için Türkiye'nin her köşesinde bulunan Et ve Süt Kurumu, et fiyatlarını düşürerek önemli bir adım attı. Diğer marketlerin ve kasapların fiyatlarını artırmasına rağmen, Et ve Süt Kurumu neredeyse yarı yarıya indirim yaptı. Bu müjdeli haberle vatandaşlar, bütçe dostu ve kaliteli et arayışında Et ve Süt Kurumu şubelerinde uzun kuyruklar oluşturdular!

Ekonomik zorluklar nedeniyle et fiyatlarındaki yükseliş, özellikle yem maliyetlerindeki artışla daha da belirgin hale geldi. Diğer kasap ve marketlerde et fiyatları genellikle 300 ila 400 TL arasında değişirken, bazı noktalarda kuşbaşı fiyatları 500 TL'ye kadar çıkabiliyor. Bu zorlu ekonomik şartlarda alım gücü azalan vatandaşlar, Ankara'daki Et ve Süt Kurumu şubelerindeki indirim kampanyasını keşfettiler. Kurum, başlattığı kampanya ile 1 kilo dana kıymayı 199 TL, 1 kilo dana kuşbaşını ise 229 TL gibi rekabetçi bir fiyatla tüketicilere sunmaya başladı.

Vatandaşlar, Et ve Süt Kurumu'nun bu indirimli fiyatlarını duyduklarında, kaliteli eti uygun fiyatlarla alma fırsatının sevincini yaşıyorlar. Türkiye genelindeki şubeleriyle vatandaşların yüzünü güldüren Et ve Süt Kurumu, ucuz et arayışında olanların dikkatini çekiyor. Bu kampanya ile Et ve Süt Kurumu, uygun fiyatlı etin yeni adresi olarak öne çıkıyor.

Ekonomi Haberleri