Muhteşem Fırsat: Sıfır Araç Arayışındakilere Özel 444.900 TL'ye Fiat Egea Sedan!

2023 yılı sona ererken, Fiat, müşterilerini mutlu edecek büyük bir kampanya ile karşımızda. Fiat Egea Sedan modeli için sunulan bu özel kampanya, müthiş indirimler, avantajlı peşin ödeme seçenekleri ve özel kredi imkanları sunuyor.

Fiat Egea Sedan İçin Son 3 Gün!

Yeni yıla sayılı günler kala, Fiat Egea Sedan için sadece 3 günlük müthiş bir kampanya başladı. Bu kampanyadan yararlananlar, 2023 model sıfır kilometre Fiat Egea Sedan’a oldukça özel şartlarla sahip olabilecekler.

İndirimli Fiyatlar ve Avantajlar!

Fiat Egea Sedan, yılbaşı öncesi müjdeli bir haberle geliyor. Piyasa fiyatı 832.900 TL olan Fiat Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP Easy modeli, kampanya kapsamında 794.900 TL'ye indirgenmiş durumda. Yıl sonu itibarıyla, bu versiyonda sağlanan indirim tutarı net 38.000 TL'ye ulaşıyor. Bu avantajlı fiyattan yararlanmak isteyen müşterilere 1 Ocak 2024'e kadar fırsat tanınıyor.

Özel Kredi Desteği ve Kolay Ödeme İmkanları!

Fiat, müşterilerine özel ödeme kolaylıkları sunuyor. Fiat Egea Sedan için özel bir kredi desteği sağlanarak peşin ödeme miktarı önemli ölçüde azaltılabiliyor.

Peşinat ve Taksit Seçenekleriyle Fiat Egea Sedan!

Müşteriler, 36 ay vadeli 350.000 TL'lik kredi imkanından faydalanarak Fiat Egea Sedan sahibi olabiliyorlar. Bu kredi seçeneğiyle müşteriler sadece 444.900 TL’lik peşinat ödemesi yapıyorlar. Kullanılan kredi miktarı için uygulanan aylık faiz oranı ise yüzde 3,04 olarak belirlenmiş durumda. Bankaların taşıt kredisi faiz oranlarıyla karşılaştırıldığında, bu oranın müşterilere önemli bir avantaj sunduğunu görebiliriz.

Son 3 Gün! Fırsatları Kaçırmayın!

Fiat Egea Sedan modelini bu avantajlı koşullarla satın almak isteyen müşterilere, kampanyanın sadece 3 gün boyunca geçerli olduğu hatırlatılıyor. Bu fırsatları kaçırmamanız için son 3 günü dikkatlice değerlendirmenizi öneriyoruz.

Ekonomi Haberleri