Milyonlarca vatandaşa elektrik zammı şoku! O tarihten sonra faturanıza iyi bakın

Vatandaşın cebini yakan masraflar, tavan yapan enflasyon ve tüm giderler derken her ay dönüp gelen faturalarda bu kadar geçim sıkıntısının üstüne cabası oluyordu. Fakat şimdi bu kadar zorluğun üstüne bir de bu zammı duyan vatandaş isyan edecek. İşte haberin detayları…

Yükselen enflasyonun vatandaşı zorladığı bu dönemde bir kötü haber de elektrik faturası için geldi. Detaylar haberimizde...


 VATANDAŞI ÇARPACAK ELEKTRİK ZAMMI GELİYOR

1 Ekim'den itibaren elektrik fiyatlarına % 20 ila %30 oranında zam yapacağını açıkladı.

Ekonomik kriz herkesi vurdu. Alım gücü azalan insanların borçlanarak hayatta kalmaya çalışmaları nedeniyle fiyatlarda yükselişler yaşanmaya devam ediyor. Son zam haberleri elektrik faturalarıyla ilgili.

 Alınan bilgiye göre hükümetin, yerel seçimler öncesinde elektrik sektöründe izlenecek tarife politikasına ilişkin bir çalışma yürüttüğü bildirildi. Bu nedenle elektrik fiyatlarındaki artışın yüzde 20 ila 30 arasında olacağı öne sürülüyor.

Enerji Bakanlığı yetkililerinin verdiği bilgiye göre, 1 Ekim'den itibaren elektrik fiyatlarına yüzde 20 ila 30 oranında zam yapılması bekleniyor. Zaten yüksek olan bu faturanın, bu artış olmasa bile artmasının kaçınılmaz olduğu öne sürüldü.

Ekonomi Haberleri