Milyonlarca emekli elini çabuk tutsun! Kısa süreliğine 6800 TL nakit ödeme verilecek: Başvuran hemen alır

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren haber geldi. Vakıfbank tarafından 6.800 TL ek ödeme kampanyasına dair duyuru yapıldı. Bu fırsattan yararlanmak isteyen emekliler için tüm şartlar haberimizde.

Vakıfbank emeklilere fırsatlar sağlarken tek yapmaları gereken Vakıfbank müşterisi olup maaşının bu banka üzerinden alınması oldu. Hali hazırda Vakıfbank müşterisi olmayanlar ise sadece dakikalar içerisinde maaşını taşıyabilir. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen emekliler, başvurularını Vakıfbank mobil uygulamadan yapabileceği gibi bireysel temsilciden de işlemlerini tamamlar.


Vakıfbank'tan maaşını alanlara 6.800 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sağlanırken özellikle nakit ihtiyaçlarının karşılanması için fırsat sunuldu. Krediler, 3 ay ertelemeli olarak kullanılırken krediyi aldıktan sonra ödemeler 3 ay süreyle başlayarak ödeme kolaylığı veriliyor.

Vakıfbank'ın bu kampanyası emeklilerin nakit ihtiyacını giderirken finansal planlamalar daha kolay bir şekilde yapılması hedeflenerek konfor sağlanıyor. 

Ekonomi Haberleri