Mert Başaran yatırımın şifresini verdi! Elinde olanlar sakın satmasın: Rekora koşacak!

Türkiye'de tasarrufa ilişkin yorumları ile dikkat çeken yatırım uzmanı Mert Başaran çarpıcı bir açıklama daha yaptı.

Türkiye'de tasarrufa ilişkin yorumlar yapan Mert Başaran, paylaşımının ardından sosyal medya platformu X'ten ayrıldığını duyurdu. Başaran, yollarını ayırma kararının nedenlerini açıklayarak taraftarlarıyla paylaştı. Paylaşımında en iyi yatırım araçlarını ve diğer tavsiyeleri anlatan Başaran, şunları söyledi:


"Telefonum herkese açık olsa bile her gün 8000 kişi bana yazıyor ama bana yazan herkesten sanki para talep ediyomuşum gibi mesajlar gönderiliyor.

Anlatmaya çalıştığım şeyin kasıtlı olarak küçümsenmesi, sanki Türkiye'de asgari ücret alıp taksitli iPhone alan kimse yokmuş, hayatında ana karaya ayak basmamış kimse yokmuş gibi Borç parayla Jeep alan kimse, az miktarda para biriktirerek hiçbir şeye sahip olamaz.

Ben doların enflasyonu olduğunu ve dolar tutmanın aptallık olduğunu söylüyorum.

BES Perfect sistemi fonlarınızı doğru yönetmeniz gerekiyor.

İnternetten alışveriş yapmayın, kredi kartı kullanmayın dedim, tüketiminizi artıracak ve almak istemediğiniz şeyleri satın alacaksınız.

Mümkün olduğu kadar kağıt torba, defter vb. israf etmeyin, çünkü hepsi ağaçtan geliyor, doğaya yazık.

Bunların hepsi bilimsel gerçekler olmasına rağmen sürekli bombalanmak beni yoruyor! Bu yüzden Insta ve YouTube üzerinden devam edeceğim. Cidden, kısmen buradaki yorumlardan rahatsız olduğum için 1 ayda iki kez ishal ve kusma yaşadım! Balık burcuyum ve herkesin beni sevmesini, anlamasını istesem de kendime zarar veriyorum. İnsanlarla alay ederek veya onları ezerek onlardan saklandığı yer burasıdır ve bu çok yorucudur! Instagram'da arama butonuna basarsanız, ücretsiz bir telefondan arayacak veya WhatsApp yazacaksınız, kayıt olmadan vb. You Tube'a kaydolun ve oradan takip edin, üstelik ücretsizdir. Sevgiler.."

Ekonomi Haberleri