Mert Başaran altın ve doları unutturacak tüyoyu verdi! Parasını buna yatıran her gün para basacak

Yatırımcılara altın değerinde öneri! Buna yatırım yapan kazanır! Tüm detaylar haberimizde.

Kâr elde etmek istiyorsanız Mert Başaran'ın önerilerini mutlaka dikkate alın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KÂRLI YATIRIM ARACI

Son dönemlerde yatırımcılar en yüksek kâr getirisi olan yatırım aracını araştırmaya devam ediyor ve uzman isimlerin açıklamalarını yakından takip ediyorlar. Ekonomist Mert Başaran en çok getirisi olan yatırım aracıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Mert Başaran küçük borsa yatırımcılarıyla ilgili önemli tüyolar verdi. Başaran önerilerinde şu sözlere yer verdi; 'Bana göre portföyde en az 20, tercihen 30 şirketin hisselerinden küçük miktarlarda alınması gerekiyor. 


Hisse senedi almak yerine hisse senedi fonlarının tercih edilmesi gerekir. Tek bir fona paranın yatırılması gerekiyor, güçlü şirketlere odaklanmak lazım. Koç Grubu, ASELSAN gibi iflas riski çok olmayan şirketlere yatırım yapmanız daha mantıklıdır.' Hisse senedi fonu büyük ve piyasa değeri yüksek olan şirketlerin hisse senetlerinde yatırım yapmak isteyen yatırımcılara sunulan bir fon fırsatıdır. Bu fonlarla birlikte hisse senedi piyasalarındaki fırsatlardan küçük yatırımcılar da yararlanabilir ve uzun vadede kâr elde edebilirler. Bu fonlar banka ve finansal kuruluşlarla hesap açıp satın alınabilir.

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. 

Ekonomi Haberleri