Market Alışverişlerine Özel 200 TL Hediye!

Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanya düzenliyor ve market alışverişlerinde toplamda 200 TL'ye varan hediye para kazanma fırsatı sunuyor.

Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanya düzenliyor ve market alışverişlerinde toplamda 200 TL'ye varan hediye para kazanma fırsatı sunuyor.

Ziraat Bankası Bankkart ile Ayrıcalıklı Harcamalar

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, Bankkart sahibi müşterilerine birçok farklı avantaj sunuyor. Milyonlarca kişinin tercih ettiği bu kart, yapılan kampanyalar sayesinde aylık 5 bin TL'ye kadar hediye para kazanma imkanı sağlıyor. Ancak birçok vatandaş, bu kampanyalara nasıl katılacağını bilmediği için bu fırsatlardan yararlanamıyor.

Bankkart'a özel düzenlenen kampanyalar sayesinde vatandaşlar, birçok ödemesini indirimli veya ücretsiz şekilde gerçekleştirebiliyor. Bu sayede kredi kartı kullanmak zorunda kalmadan alışverişlerini yapabiliyorlar. Bazı kampanyalara katılmak içinse SMS gönderimi gerekmekte.

200 TL Hediye Para Market Harcamalarına

Ziraat Bankası'nın duyurduğu yeni kampanya ile market alışverişlerine özel 200 TL'ye kadar puan kazanma fırsatı sunuluyor. Bankkart sahibi vatandaşlar, Bankkart ile anlaşmalı marketlerde, bakkallarda, kasaplarda, manavlarda ve şarküterilerde yapacakları 500 TL ve üzeri her alışverişlerinde 40 TL hediye puan kazanabiliyorlar. Toplamda ise 200 TL Bankkart Lira elde edebiliyorlar.

Bankkart liralar, Ziraat Bankası'nın anlaşmalı olduğu tüm işyerlerinde geçerli olup, kazanılan puanlar bu yerlerde yapılan alışverişlerde kullanılabiliyor. Puan bilgisini öğrenmek için Ziraat Mobil uygulamasının "Kartlarım" bölümünden Bankkart Kumbara kısmına girerek tüm kazanılan paraları görüntülemek mümkün.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasını kullanarak bankkart.com.tr adresine giriş yapabilir ya da "MARKET200" yazıp 4757 numarasına SMS gönderebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri